Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA FILAN...

    PRODUSE si SERVICII oferite


    Servicii de consultanta pentru despagubirea victimelor accidentelor





     

         

     
           
                               Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!        




        
                                                                                   





                                                   AI FOST VICTIMA UNUI ACCIDENT RUTIER?

    Stiai ca poti beneficia de despagubiri pentru vatamarile suferite, in baza politei RCA a soferului vinovat sau,in cazul in care aceasta polita lipseste, din Fondul de protectie a victimelor strazii?



    CITESTE INFORMATIILE DE MAI JOS !!!

    Despagubirea în Compensare este suma de bani pe care este îndreptatit sa o pretinda victima acelei fapte ilicite de la autorul accidentului, sau de la Asiguratorul RCA al acestuia, daca i-a fost provocata o vatamare a integritatii corporale sau a sanatatii, care a determinat o modificare a echilibrului vietii sale, în sensul de a-i face inaccesibile pentru viitor anumite idealuri care pâna atunci îi erau accesibile, sau de a-i rapi posibilitatea – pâna atunci existenta – de a avea anumite satisfactii sau placeri în viata.

    Noi suntem aici sa va oferim suport pentru a obtine aceasta despagubire,din RCA, fara nici macar un leu in avans.
    Se percepe un onorariu de succes (procent din despagubire)  insa doar dupa ce a fost platita despagubirea.

         Drept de despagubire RCA / Carte Verde îl are orice persoana care a suferit un prejudiciu material, fizic sau psiho-afectiv, în urma unui accident de circulatie rutiera produs prin intermediul unui vehicul înmatriculat si asigurat RCA / Carte Verde, cu exceptia autorului accidentului, indiferent daca persoana prejudiciata se afla în interiorul sau în sau exteriorul vehiculului cu care s-a produs accidentul, daca era pasager, pieton, biciclist, motociclist, carutas, conducatorul auto si pasagerii celuilalt vehicul implicat în accidentul rutier etc..

      In caz de vatamari corporale sau deces, nu are importanta la despagubire daca victima direct vatamata este ruda cu autorul accidentului. Astfel, victima directa a accidentului rutier va fi despagubita pentru propriul prejudiciu suferit, indiferent daca autorul accidentului este tatal, mama, fiul, fratele, sotul, sotia

    În cazul vatamarii corporale, va întocmim dosarul de dauna si va recuperam cheltuielile facute cu spitalizarea si tratamentele medicale (interventii chirurgicale, medicamente, proteze, recuperare medicala etc) veniturile pe care nu le-ati putut obtine datorita spitalizarii si a concediului medical.

    În cazul decesului unui membru al familiei, întocmim dosarul de dauna si recuperam,pentru cei îndreptatiti,cheltuielile de înmormântare (transport, piatra funerara, ritualuri religioase etc).

    În ambele cazuri, prin negociere directa sau în urma hotarârii instantei de judecata, obtinem inclusiv daunele morale

    Despagurile se obtin de la Asiguratorul RCA al vinovatului, iar în anumite situatii,de la Biroul Asiguratorilor din România sau Fondul de Protectie a Victimelor Strazii.

     

    De ce sa alegem aceasta cale pentru dobîndierea despagubirii:

    Pentru ca noi va oferim: administrare rapida,confortabil si efficient, suma maxima de despagubire ,professionalism,respect reciproc, sinceritate, transparenta ,corectitudine

    Refritor la despagubirea daunelor morale art.1391 Noul cod civil prevede:

     

    Art. 1391   Repararea prejudiciului nepatrimonial

     

    (1) În caz de vatamare a integritatii corporale sau a sanatatii, poate fi acordata si o
    despagubire pentru restrângerea posibilitatilor de viata familiala si sociala.

    (2) Instanta judecatoreasca va putea, de asemenea, sa acorde despagubiri
    ascendentilor, descendentilor, fratilor, surorilor si sotului, pentru durerea încercata prin
    moartea victimei, precum si oricarei alte persoane care, la rândul ei, ar putea dovedi existenta
     unui asemenea prejudiciu.

    (3) Dreptul la despagubire pentru atingerile aduse drepturilor inerente personalitatii oricarui subiect
     de drept va putea fi cedat numai în cazul când a fost stabilit printr-o tranzactie sau printr-o
    hotarâre judecatoreasca definitia.

    (4) Dreptul la despagubire, recunoscut potrivit dispozitiilor prezentului articol, nu trece la
    mostenitori. Acestia îl pot însa exercita, daca actiunea a fost pornita de defunct.

    (5) Dispozitiile art. 253-256 ramân aplicabile.

    Autorul producerii accidentului nu poate emite pretentii de despagubire prin asigurarea RCA
    pentru propriul prejudiciu material, fizic, psihic sau afectiv, în caz de vatamare corporala.
     De asemenea, rudele autorului accidentului rutier, în cazul decesului acestuia, nu pot pretinde
    pretentii de despagubire, pentru prejudiciul material si moral suferit ca urmare a decesului
    acestuia deoarece prejudiciul este produs chiar de autorul accidentului defunct.

    In cazul decesului autorul accidentului, rudele acestuia pot pretinde un drept de despagubire
     pentru propriile vatamari corporale suferite, deoarece asigurarea RCA este o asigurare
    de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prin accidente de vehicule..

    Dreptul de despagubire este un drept personal si direct al victimei care a suferit un prejudiciu
    material, psihic si/sau afectiv, precum si a victimelor indirecte (mediate) în cazul survenirii decesului
     a victimei directe ca urmare a accidentului rutier.

    Cu parere de rau, avem cauze din toate categoriile de victime enumerate mai sus care necesita
    multa delicatețe, întelegere, omenie si profesionalism.

    DOCUMENTE  NECESARE:

     

    Documente pentru despagubire victime in caz de vatamare corporala

    1. De la autorul accidentlui: polita RCA si/sau asiguratorul RCA; certificat de înmatriculare; carte de identitate (buletin) autor accident; permis de conducere auto.
    2. Proces verbal de constatare la fata locului sau un document de la politie privind cauzele si împrejurarile producerii accidentului, care sa contina si numele autorului/autorilor accidentului sau Anexa 2.
    3. De la victima: carte de identitate (buletin); certificat de nastere; certificat de casatorie; certificat de nastere copii/persoane în întretinere; certificat medico-legal, sau raport de constatarea medico-legala, sau expertiza medico-legala cu numarul de zile de îngrijiri medicale, etc; bilete de iesire din spital (epicriza, concluzii, recomandari); carte de munca, concedii medicale, adeverinta cu ultimul salariu / venit înainte de accident, adeverinta cu venitul pe perioada concediului medical; oferta de pret pentru viitoarele interventii chirurgicale si recuperari, în concordanta cu recomandarile medicilor; bonuri fiscale, chitante, facturi cu cheltuielile specifice (medicamente, analize medicale, proteze, RMN, CT, etc.); daca este consolidata starea de sanatate sau gradul de invaliditate (act de la comisia medicala de stabilire a gradului de handicap); daca primeste pensie de boala.
    4. Persoane in intretinere in caz de invaliditate a victimei:

    1) Sot/sotie - CI, Certificat de nastere, certificate de casatorie, carte de munca sau cupon de pensie/decizie de pensionare, adeverinta de ajutor social, handicap  - dupa caz.
    2) Copil - certificat de nastere, CI (daca are peste 14 ani), adeverinta de elev/student, documente medicale, alte nevoi speciale  – dupa caz.
    3) Tata/mama – certificat de nastere, CI, certificat de casatorie, daca se afla în întretinerea decedatului, adeverinta privind starea de sanatate si efectele psiho-fizice.

    Documente pentru despagubire victime in caz de deces

    1. De la Autorul Accidentului: Polita RCA si/sau Asiguratorul RCA; certificat de înmatriculare; carte de identitate (buletin) autor accident;   permis de conducere auto, în copie, sau macar numar de înmatriculare auto.
    2. Proces verbal de constatare la fata locului sau un document de la politie privind cauzele si împrejurarile producerii accidentului, care sa contina si numele autorului sau autorilor accidentului sau Anexa 2, sau referatul Politiei cu propunere de începere sau neincepere a urmaririi penale, sau rezolutia procurorului de începere sau neincepere a urmariri penale, sau punerea în miscare a actiunii penale.
    3.  De la victima: carte de identitate (buletin); certificat de nastere; certificat de casatorie; certificat de deces; certificat (medico-legal) constatator al decesului; raport necropsie (autopsie). Documente medicale daca decesul a survenit în spital;  carte de munca,  adeverinta cu ultimul salariu / venit, dovada a venitului realizat din alte activitati, alte venituri ce pot fi probate cu martori (numai daca avea persoane în întretinere defunctul).
    4. Succesorii în drepturi:

    1) Sot/sotie  – CI, Certificat de nastere, certificate de casatorie, carte de munca sau cupon de pensie/decizie de pensionare, adeverinta de ajutor social, handicap  - dupa caz.
    2) Copil – certificat de nastere, CI (daca are peste 14 ani), adeverinta de elev/student, documente medicale,  adeverinta ca se afla în ultimul an de studiu, alte nevoi speciale  – dupa caz.
    3) Tata/mama – certificat de nastere, CI, certificat de casatorie, daca se afla în întretinerea decedatului, adeverinta privind starea de sanatate si efectele psiho-fizice – daca este cazul.
    4) Frati – certificat de nastere, CI, certificat de casatorie (femei), daca se afla în întretinerea decedatului, adeverinta privind starea de sanatate si efectele psiho-fizice – daca este cazul.
    5) Cheltuieli materiale privind funerariile si parastaselor: bonuri fiscale, chitante, facturi cu cheltuielile specifice (loc de veci, sicriu, îmbalsamare, costum, pantofi, coroane, masa comemorativa, oferte de pret pentru placa funerara, transport etc.).
    6) Descrierea traumelor psiho-afective suferite de fiecare ruda a decedatului.

    CARIERA

    Centrul European de Despgubiri este activ pe piata româneasca din februarie 2013. Colaboram cu sute de agenti de pe tot teritoriul tarii dar si de peste hotare. 


    Colaborând cu CEDE ai posibilitatea sa oferi persoanelor vatamate în urma accidentelor rutiere sau apropiatiilor acestora, ajutorul în obtinerea despagubirii corespunzatoare. Suntem o organizatie care ofera cele mai bune servicii din domeniul lichidarii daunelor. Suplimentar, îti punem la dispozitie sistemul nostru informatic, care te ajuta în organizarea muncii tale dar si în decontarea cu firma noastra. Îti garantam un curs de initiere profesional si un sistem de compensare satisfacator. 

    Invitatia pentru colaborarea cu firma noastra o adresam persoanelor care doresc sa înceapa o cariera de Agent într-o firma de despagubiri, persoanelor care au experienta în colaborarea cu oameni, experienta în vânzari directe, consultanta, persoanelor care doresc sa-si dezvolte domeniul de activitate sau doresc sa înceapa o noua activitate. 

    Oferta se adreseaza si agentilor actuali sau fosti ai societatilor de asigurari dar si agentilor altor firme de despagubire. 

    Ca sa devii Agentul CEDE trimite un CV la ***** 


    Pentru detalii si informatii suplimentare sunati la 0758-644.761 
                                                 


    Informatii preluate de pe pagina oficiala a Centrului European de Despagubiri

     





    Va recomandam sa vizitat si portalul reghinenilor -Reghin Online  .
    Speram ca,informatiile din paginile acestui site sa fie utile pentru dumneavoastra.
    Daca aveti propuneri,recomandari,sesizari,reclamatii sau critici constructive,care sa duca la imbunatatirea continutului acestui site,va rugam sa ni 
    le trimiteti.Va multumim.

    Cu deosebita stima,echipa reghin online - portalul reghinenilor 


      Vrei sa ajuti la derularea activitatilor si proiectelor Asociatiei filantropice "Timi&Raluca"?O poti face printr-o mica donatie in contul AFTR : RO11BRMA0999100060580570  deschis la Banca Romaneasca Reghin


                                     Sau achizitioneaza, un spatiu publicitar.Acesta va fi inserat in pagina aleasa de tine.


                             Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!





    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008