Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA FILAN...

    .


    AFTR – propunere de colaborare in scopul sustinerii activitatilor

    Daca nu puteti vizualiza mesajul in conditii optime sau daca nu se afiseaza imaginile,accesati varianta online !!!





    Stimata doamna / Stimate domn

     

    Asociatia Filantropica “TIMI&RALUCA”, este o organizatie neguvernamentala umanitara si de caritate, neconditionata politic, etnic, rasial si religios, cu scop nepatrimonial de ajutorare a persoanelor cu dizabilitati de ordin fizic, psihic si social si a altor categorii de persoane aflate in dificultate, avand ca date de identificare CIF – 26984996

    Prin intermediul acestui mesaj,va rugam sa analizati posibilitatea unei colaborari (speram noi,reciproc avantajoasa),cu privire la promovarea afacerii,a produselor sau a serviciilor dumneavoastra.

    Nu ne laudam ca serviciile oferite sunt cele mai bune,dar sunt servicii pentru care muncim si care ne ajuta sa ne realizam obiectivele fara sa cersim de pomana.

    Descrierea detaliata a proiectelor pentru care vor fi folosite sumele incasate, o gasiti pe pagina web ***** la rubrica “Proiecte”.

    Mai jos gasiti o scurtta prezentare a posibilitatilor de promovare,iar in atasament un draft de contract de prestari servicii in baza caruia,plata acestor servicii sunt considerate "cheltuieli deductibile"

     


    Pentru o donatie de minim 10 Ron va oferim:

    -     gazduirea unui banner publicitar cu link de dirijare catre pagina dumneavoastra web (site sau blog) pe pagina web a proiectului ales,pe toata durata derularii acestuia.

     -     gazduirea unui banner publicitar cu link de dirijare catre pagina dumneavoastra web (site sau blog) pe una din paginile web administrate de AFTR timp de un an de zile (vezi lista de la finalul mesajului).

    Pentru o donatie de minim 50 Ron va oferim:

    -     gazduirea unui banner publicitar cu link de dirijare catre pagina dumneavoastra web (site sau blog) pe pagina web a proiectului ales,pe toata durata derularii acestuia.

    -     gazduirea unui banner publicitar cu link de dirijare catre pagina dumneavoastra web (site sau blog) pe toate paginile web administrate de AFTR timp de un an de zile (vezi lista de la finalul mesajului).

    Pentru o donatie de minim 100 Ron va oferim:

    -     gazduirea unui banner publicitar cu link de dirijare catre pagina dumneavoastra web (site sau blog) pe pagina web a proiectului ales,pe toata durata derularii acestuia.

    -     gazduirea unui banner publicitar cu link de dirijare catre pagina dumneavoastra web (site sau blog) pe paginile web administrate de AFTR timp de un an de zile.

    -     Crearea,gazduirea si promovarea unei pagini de prezentare (text,imagini,insertii video) pe http://***** la categoria “Catalofg firme – director web” si pe http://***** la categoria aleasa de dumneavoastra.


    Lista complete cu serviciile oferite de AFTR cu scop de autofinantare o gasiti pe ***** la rubrica “Produse si servicii oferite


    Donatiile se fac in contul AFTR : RO11BRMA0999100060580570  deschis la Banca Romaneasca Reghin

    Pentru detalii sau informatii suplimentare va stau la dispozitie.

    Va multumesc pentru atentia acordata si va astept alaturi de noi.

     

     

    Cu deosebita stima,Marcel Sandru

    Vicepresdinte AFTR

    Tel: 0758-644.761 (reteaua Orange)          

    *****

    *****

    *****

    *****

    *****

    *****

    *****

    http://*****

    http://*****

                  

                                                                                         

                       „IMPREUNA  PUTEM  INTINDE  O  MANA  DE  AJUTOR"

                                                                                          *****



                                                                         *****

              IMPLICATE  SI  TU !!! SUSTINE ACTIVITATILE SI PROIECTELE AFTR !




    *****  -> „Produse si servicii oferite” (din meniul din stanga,pe fond albastru)



    Ati primit acest e-mail dintr-unul din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteti un client al companiei noastre, sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare, adresa Dumneavoastra de e-mail a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris, adresa Dumneavoastra a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar sau se regaseste in site-urile publice si a fost folosita pentru a va aduce la cunostinta serviciile noastre. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplaceri cauzate de acest mesaj. Mesajul nu poate fi considerat spam, deoarece, in acord cu prevederile CANSPAM Act/2003 si Legea nr. 365/2002, contine toate informatiile de contact ale expeditorului precum si modalitatea de dezabonare (prin e-mail). Apreciem si intelegem intimitatea Dumneavoastra si ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la Dumneavoastra. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa stergeti acest mesaj.
    Asociatia Filantropica "Timi&Raluca",Reghin,Mures,Romania,CIF: 26984996 . Pentru dezabonare,utilizati ***** cu textul "sterge adresa"

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008