Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA FILAN...

    .


    Va rugam,analizati aceasta oferta ce colaborare !!!

    Dureaza doar 2 minute si este posibil sa gasiti servicii utile pentru afacerea dumneavoastra.In caz contrar,ne cerem scuze pentru deranj.

    Daca nu puteti vizualiza mesajul in conditii optime sau daca nu se afiseaza imaginile,accesati varianta online !!!





    Stimata doamna / Stimate domn

     

    Asociatia Filantropica “TIMI&RALUCA”, este o organizatie neguvernamentala umanitara si de caritate, neconditionata politic, etnic, rasial si religios, cu scop nepatrimonial de ajutorare a persoanelor cu dizabilitati de ordin fizic, psihic si social si a altor categorii de persoane aflate in dificultate, avand ca date de identificare CIF – 26984996

    Prin intermediul acestui mesaj,va rugam sa analizati posibilitatea unei colaborari (speram noi,reciproc avantajoasa),cu privire la promovarea afacerii,a produselor sau a serviciilor dumneavoastra.

    In acest scop,va oferim,la preturi foarte modeste,spatii pentru gazduirea si promovarea de bannere publicitare si pagini de presentare pe paginile web administrate de AFTR (vezi lista de mai jos).Deci,pe langa satisfactia sufleteasca ca ati sprijinit o activitate caritabila,beneficiati de o modalitate in plus de promovare.

    Nu ne laudam ca serviciile oferite sunt cele mai bune,dar sunt servicii pentru care muncim si care ne ajuta sa ne realizam obiectivele fara sa cersim de pomana.

    Mai jos gasiti lista cu paginile unde vom posta bannerul si pagina de prezentare ,iar AICI un draft de contract de prestari servicii in baza caruia,plata acestor servicii sunt considerate "cheltuieli deductibile".

     

    ADRESA    URL

    CATEGORIE

       P.R.

    Banner

    Pagina

    http://***** 

    O.N.G.

    3 / 10

       DA

     

    http://***** 

    Portal reghinean

    3 / 10

       DA

      DA

    http://*****

    Servicii WEB

    3 / 10

       DA

     

    http://*****

    Servicii de curatenie

    3 / 10

       DA

     

    http://*****

    Anunturi Romania

    3 / 10

       DA

     

    http://*****

    Servicii de coserit (hornarit)

    2 / 10

       DA

     

    http://***** 

    Prestari servicii

    2 / 10

       DA

      DA

    http://*****    

    Constructii/Amenajari 

    2 /10  

       DA

     

    http://*****

    Director web romanesc

    1 / 10

       DA

      DA

    http://*****     

    Site anunturi

    0 / 10

       DA

     

    NOTA: Ultima verificare a PageRank-ului acestor pagini a fost facut la data de 01.02.2015 cu ajutorul paginii VerificarePagerank .

    SERVICII  PLATITE (costurile sunt foarte modeste,comparativ cu cele practicate pe piata de profil):

    Pachet format din:

    • Gazduirea si promovarea de bannere  (statice sau flash) cu link de dirijare spre pagina dumneavoastra Web,cu dimensiunea de pana la 720 px prin intermediul paginilor web administrate de AFTR (vezi lista de mai sus ).
    • Crearea,gazduirea si promovarea unei pagini de prezentare, cu material pus la dispozitie de catre dumneavoastra (text, imagini, prezentari video – YouTube). In cadrul textului sau in imaginile de prezentare se vor insera link-uri de dirijare catre pagina dumneavoastra Web (recomandat 5-6). Prin postarea de imagini.in partea de jos a acestei pagini, aceasta devine un veritabil catalog online de prezentare (vezi exemplul de la finalul acestei pagini !!! ).

    Costul acestui pachet este de 15 Ron/luna.La plata integrala pentru un an,se ofera un discount de 30 Ron,costul final fiind de 150 Ron/an.

    • Crearea,gazduirea si promovarea de cataloage on-line de prezentare (tip revista) - vezi exemple !!!
    • Postare manuala de articole si/sau communicate de presa pe site-uri dedicate.
    • Postare manuala de anunturi pe site-urile dedicate.
    • Introducere manuala a paginii dumneavoastra web in directoare web cu scopul cresterii calitatii pozitionarii acesteia in motoarele de cautare.
    • Distributie material publicitare (fluturasi,flayere,etc) pe raza mun.Reghin si imprejurimi
    • Transmitere de mesaje sau oferte personalizate catre mai mult de 200.000 de companii romanesti structurate pe localitati si/sau domenii de activitate.
    • Alte metode sau servicii adaptate in functie solicitarea dumneavoastra,in limita posibilitatilor.

    In scopul consolidarii relatiei de colaborare / parteneriat,va mai oferim:

    Gratuit : Postarea de material,transmis de catre dumneavoastra : anunturi, articole, evenimente, stiri,oferte promotionale,comunicate de presa,etc,la categoria la care materialul respective se incadreaza,cu scopul promovarii acestor materiale catre membrii si vizitatorii comunitatii Reghin Online. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti materialul pe E-mail *****

    Gratuit : postare anunturi pe site-ul AnunturiReghin. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti anuntul (nelimitat ca numar de cuvinte),insotit de imagini,link-ul prezentarii video (daca este cazul) si sa ne spui la ce rubrica doresti postarea pe E-mail *****

    Gratuit : Scimb de link-uri,prin intermediul rubricii "Parteneri" de pe paginile web administrate.

    Acestea sun doar o parte din serviciile on-line oferite de AFTR.Pentru a vedea toate serviciile (atat online cat si offline) accesati acest link !!!




    Plata pentru serviciile platite se va face direct in contul Asociatiei Filantropice "Timi&Raluca" RO11BRMA0999100060580570  deschis la Banca Romaneasca Reghin, pe baza de contract de prestari servicii si factura fiscala. Sumele incasate vor fi folosite NUMAI in scopuri caritabile.


    Descrierea detaliata a proiectelor caritabile pentru care vor fi folosite sumele incasate, o gasiti pe pagina web ***** la rubrica “Proiecte”.


    Cu speranta ca v-am captat atentia si ca veti decide ca merita sa colaboram,va multumesc pentru atentia acordata si astept raspunsul dumneavoastra,prin care sa ne solicitati o oferta personalizata de colaborare,in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra.

     

     
    Cu deosebita stima,Marcel Sandru

    Vicepresdinte AFTR

    Tel: 0758-644.761 (reteaua Orange)          

    *****

    *****








    Ati primit acest e-mail dintr-unul din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteti un client al Asociatiei noastre, sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare, adresa Dumneavoastra de e-mail a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris, adresa Dumneavoastra a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar sau se regaseste in site-urile publice si a fost folosita pentru a va aduce la cunostinta serviciile noastre. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplaceri cauzate de acest mesaj. Mesajul nu poate fi considerat spam, deoarece, in acord cu prevederile CANSPAM Act/2003 si Legea nr. 365/2002, contine toate informatiile de contact ale expeditorului precum si modalitatea de dezabonare (prin e-mail). Apreciem si intelegem intimitatea Dumneavoastra si ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la Dumneavoastra. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa stergeti acest mesaj.
    Asociatia Filantropica "Timi&Raluca",Reghin,Mures,Romania,CIF: 26984996 . Pentru dezabonare,utilizati ***** cu textul "sterge adresa"

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008