Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA FILAN...

    CAZURI sociale - Romania


    Comunitatea Roomilor din Band,Mures



    Comunitatea roomilor din localitetea Band,judetul Mures.

    La solicitarea domnului Feri Bella,pastor penticostal in aceasta comunitate,Asociatia Filantropica "TIMI&RALUCA" a decis sa se implice si sa demareze o campanie de colectare de bunuri materiale,alimente si materiale de constructii pentru oamenii si,in special,pentru copii din aceasta comunitate.

    Dar,pentru ca resursele noastre financiare provin doar din donatii si sponsorizari,pentru derularea acestei campanii avem nevoie,din nou,de sprijinul dumneavoastra,oameni cu suflet mare,care doriti sa va implicati si sa ajutati.

    Va rog sa lasati la o parte prejudecatile,sa faceti abstractie de faptul ca sunt TIGANI si sa va ganditi ca,inainte de toate,sunt si ei oameni si ca,copiii de acolo nu au nicio vina ca s-au nascut si ca sunt abligati sa creasca si sa supravietuieasca in aceasta comunitate.

    Proprietarul garajelor situate pe strada Apalinei colt cu strada Foisor a fost de acord sa ne puna la dispozitie un garaj unde sa putem colecta bunurile donate de dumneavoastra.Ii multumim si pe aceata cale.

    Deci,daca ai obiecte de imbracaminte,incaltaminte,jucarii,caiete,carti sau alte obiecte folositoare care tie nu iti mai sunt necesare si vrei sa le donezi acestor oameni,poti sa le aduci la punctul de colectare din str. Apalinei nr 74 - 78.
    Daca doresti sa ajuti cu alimente,poti achizitiona produse neperisabile (faina,zahar,ulei,conserve,paste fainoase,etc)si le poti aduce la punctul de colectare.
    Daca ai o cantitate mai mare sau daca implici si vecinii si se aduna o astfel de cantitate,te rugam sa ne contactezi si vom gasi o modalitate de a prelua bunurile respective.
    Daca puteti ajuta cu diverse materiale de constructii,va rugam sa ne contactati pentru detalii mai amanuntite deoarece astfel de materiale nu vor putea fi depozitate in acest garaj.

    Va multumim anticipat pentru gestul dumneavoastra de a dona si a ajuta.

    Cu deosebta stima,Marcel Sandru,vicepresedinte AFTR

                                              Telefon de contact: 0758-644.761 (reteaua Orange)

     


     

     



     







    Mai multe imagini si inregistrari video gasiti AICI !!!

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008