Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    ALTERNATIVE PUR...

    Despre noi


    Cine suntem noi si cu ce ne ocupam

    Comercializam si montam Sisteme Alternative pentru productia de energie electrica si termica a locuintei dvs, case de vacanta, cabane, stane, sere, pensiuni turistice, manastiri, ori alte imobile electrificate sau nu.

    javascript:;

    ►Energie Alternativa de Calitate Germana!

    ►Energie Electrica si Termica Alternativa fara Facturi!!

    ►Sistemele Noastre va Creeaza Independenta Energetica!

      Alternative Pure Energy promoveaza si sustine cele mai noi tehnologii implementate in sisteme alternative ce produc energie termica sau electrica. Ne angajam, prin toate eforturile, sa introducem in Romania avantajul de necontestat al utilizarii energiei alternative si vom incerca in permanenta sa ridicam la cel mai inalt standard serviciile oferite in acest domeniu.

      Compania Alternative Pure Energy  este importator direct si distribuitor national de sisteme solare si eoliene. Principalele produse pe care le oferim pe piata din Romania sunt: panouri solare pentru apa calda, panouri solare fotovoltaice si turbine eoliene. Importurile se fac din tari precum: Germania, Canada, Austria si Italia.

      Dispunem de echipe de instalatori profesioniste, autorizate ISCIR, cu experienta bogata ce asigura instalarea in cele mai bune conditii a produselor pe care le comercializam.

      Dorim clienti multumiti si pentru aceasta oferim calitate ridicata si eficienta produselor pe care le comercializam. Dorim o schimbare in modul nostru de a trai, dorim o schimbare si o contributie prin fapte la diminuarea amprentei poluante asupra tarii careia ii apartinem, a planetei pe care o populam!

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008