Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 7 ani · Online acum 1 an
    6 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA UMANI...

    Evenimente


    Maratonul Sperantei -alunga boala-editia A 2 A 2017

    Maratonul Sperantei-alunga boala a ajuns cu voia lui Dumnezeu si cu participarea dumneavoastra la editia a 2 a.

    A fost cu adevarat un altfel de 1 iunie …emotionant si deosebit!

    Un 1 iunie la care am participat cu totii cu mic cu mare ,atat membrii cat si voluntari ai Asociatiei Freamat de Speranta dar si copiii cu dizabilitati pentru care noi toti luptam sa facem o lume mai buna …o lume fara prejudecati si fara etichetari!

    Ni s au alaturat in organizarea acestui eveniment unic in zona noastra ,primaria municipiului Campulung Moldovenesc si cu tot sufletul si toata implicarea domnul primar Mihaita Negura care a devenit in timp suporterul nr 1 al acestor ingeri cu aripile frante.

    De asemenea trebuie sa multumim sponsorilor evenimentului ,oameni de suflet fara de care nu am putea aduce atata bucurie pe chipurile brazdate de suferinta si in inimile impietrite de durere ale copiilor dar si ale parintilor care pana de curand se simteau izolati si marginalizati in societate.

    Multumim firmei SC ANDELVERO SRL (Fam Baciu )firmei SC BIJUTERIA NICOLE GOLD(fam Nicoleta Andronic)firmei SC LITU SRL(fam Nicoleta Litu),FIRMEI SC GIOSEPINNI SRL(Fam Giosan Cosmin),firma SC Yulmis foto SRL,Domnul  Vargan Vasile  si gazdei noastre Cabana Schiorului (fam Istrate).

    Dumnezeu a fost ca de obicei alaturi de acesti copii iar vremea a fost cu adevarat de poveste .

    S au inscris in competitie aproximativ 100 de copii si adulti .Toata lumea a fost premiata cu diplome,medalii si cupe si s au impartit mere,portocale si apa tuturor participantilor precum si insotitorilor si celor ce au venit sa ne sustina si sa ne incurajeze.

    Copiii din Asociatia Freamat de Speranta au avut parte si de o petrecere organizata dupa eveniment la Cabana Schiorului unde au cantat,au dansat ,au mancat gratar dar si tort delicios facut de doamna Alboi Verginica dar au si facut jocuri distractive in aer liber alaturi de parinti si voluntari .

    Am avut onoarea de a avea alaturi de noi musafiri de la Chicago –SUA ,sponsorii Asociatiei Freamat de Speranta ,prietenii nostrii Dana si Florin Clim ,oameni minunati decisi sa ne ajute sa sustinem acesti copii cat mai mult in terapie si tratament.

    A fost o zi de neuitat ,o zi in care copilaria nu a avut varsta,granita,culoare,statut social …o zi in care copiii speciali au uitat de diagnostice si de recuperari si au indraznit sa alerge,sa joace sah,table,sa sara coarda sau sa danseze alaturi de ceilalti copii nascuti poate cu un gram de noroc mai mult decat ei!

     













    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008