Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 7 ani · Online acum 1 an
    6 abonati
    PAGINI


    ASOCIATIA UMANI...

    Evenimente


    Si tu poti fi Mos Craciun-editia 1-2013


    ȘI TU POȚI FI MOȘ CRACIUN!
    Cele mai frumoase momente din an aproape ca ne bat la ușa! În curând, oamenii de zapada, Moș Craciun, braduții, cadourile, renii, fulgii și mirosul de portocale ne vor încânta iarași, iar noi ne vom simți din nou copii.
    Ne dorim ca acest decor feeric sa fie o realitate pentru fiecare copil și astfel a aparut inițiativa evenimentului ȘI TU POȚI FI MOȘ CRACIUN.
    Nu toți copiii au binecuvântarea de a avea Sarbatori ca în basme, dar noi putem face basmele posibile pentru ei!
    Așadar, va invitam sa va alaturați inițiativei de a aduce bucurie, zâmbete și speranța copiilor și tinerilor cu dizabilitați prin darurile pe care le puteți face, alaturându-va acestui proiect caritabil. Cu spijinul dumneavoastra îi putem ajuta pe acești copii sa aiba tot ce își doresc de Sarbatori!
    CE PUTEȚI DARUI?
    - Puteți darui carți, jucarii, acuarele, markere pentru copii, creioane colorate, tempera, blocuri de desen, caiete, ghiozdane sau penare, instrumente de scris, hârtie creponata sau glace, toate cele utile pentru școala și activitați artistico-plastice sunt binevenite și utile copiilor.
    - Puzzle, lego, jocuri de creativitate și de educare a atenției, jocuri art & kraft, sunt exact genul de jocuri îndragite de copiii cu diferite afecțiuni neurologice și psihomotorii. Ei învața cel mai mult prin joc, de aceea acest tip de “jucarii educaționale” sunt cele mai recomandate pentru ei.
    - Carți, jucarii, fructe, dulciuri, hainuțe și accesorii de iarna(caciulițe, manuși, fulare) pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani.

    CE SE ÎNTÂMPLA LA ..ȘI TU POȚI FI MOȘ CRACIUN!,, ?

    TÂRGUIELI DE SARBATORI
    Vei putea sa-ți cumperi cadourile pentru toți cei dragi din timp, alegând produse unicat, confecționate de copiii cu dizabilitați în cadrul activitaților derulate de asociația noastra, platind un preț corect, dar mai ales... facând un gest umanitar!

    MOMENTE ARTISTICE
    ...oferite de copiii și artiștii dedicați cauzei copiilor cu dizabilitați care și-au dorit sa ofere momente de vibrație aleasa tuturor celor prezenți.

    COLECȚIONARI DE ZÂMBETE ȘI RECUNOȘTINȚA
    ... veți deveni toți cei cu suflet frumos care credeți într-o șansa mai buna și în bucuria gesturilor frumoase pentru copiii și tinerii cu dizabilitați.
    Si tu poti fi Mos Craciun este prima campanie umanitara a micului poet din Campulung Moldovenesc izvorata din dorinta lui de a oferi copiilor si tinerilor cu dizabilitati un MOS CRACIUN special ,o zi deosebita in care MOS CRACIUN sa poposeasca la Campulung Moldovenesc la Salonul MEDIEVAL SPECIAL PENTRU EI .
    Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Campulung Moldovenesc si Cabinet Parlamentar PNL Radu Surugiu .
    Parteneri Media:
    Televiziunea Intermedia
    ziarul Monitorul
    Ziarul Suceava News
    Ziarul Crai Nou 
    Sponsori:Salonul Medieval


























    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008