Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    INFO REGHIN ONLINE
    SERVICII
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    INFO REGHIN ONL...

    ARTICOLE


    Descopera 7 reguli secrete ale publicitatii în Pagini Aurii


         

     
       
                                       Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!                                                

                                                                             










    Publicitatea în cataloage de afaceri si, mai ales, în Pagini Aurii, poate juca un rol important în cresterea unei afaceri. Numai ca multi oameni o fac eronat, cu multe greseli.De fapt, multi oameni trag concluzia ca „Pagini Aurii nu functioneaza pentru firma mea”. Dar nu trebuie sa fie asa.Cheia utilizarii avantajoase a acestui mijloc de promovare este sa întelegi cele „7 reguli secrete ale publicitatii în Pagini Aurii”.Majoritatea oamenilor de afaceri esueaza în tentativele lor de a întelege modul în care functioneaza publicitatea în Pagini Aurii. Întelegând aceste 7 secrete pe care ti le împartasim, vei fi altfel decât ei, luând un avans considerabil în fata concurentei.
     

     

    „Iata cele 7 reguli secrete 
    ale publicitatii în Pagini Aurii”

    Prima regula secreta – publicitatea în Pagini Aurii difera fundamental de toate celelalte tipuri de publicitate, si trebuie tratata ca atare.

    Publicitatea în Pagini Aurii poate (si ar trebui) sa fie un motor excelent de generare de solicitari pentru produsele si serviciile firmei tale, însa tine minte ca esti într-o cursa umar la umar cu zeci de concurenti ai tai. Nu exista niciun alt mijloc de promovare în care concurenta sa fie atât de acerba, cu atât de multi competitori la un loc!

    A doua regula secreta – constientizeaza faptul ca, atunci când oamenii te gasesc în Pagini Aurii, ei sunt gata sa faca o achizitie

    Adevarat! Oamenii care folosesc Pagini Aurii sunt, imediat, excelenti potentiali cumparatori pentru tine. Oricând cineva deschide catalogul la sectiunea ta, înseamna ca este interesat de produsele sau serviciile tale. Acest lucru nu este valabil pentru niciunul dintre celelalte mijloace de publicitate (cu exceptia anunturilor de mica publicitate).

    Când îti faci publicitate în presa locala, anuntul tau trebuie sa atraga atentia cititorului si sa-l convinga de faptul ca are nevoie de produsul sau serviciile tale.

    În cazul Pagini Aurii, anuntul tau tot trebuie sa atraga atentia cititorului, însa acesta este deja interesat de produsele sau serviciile tale. Prin urmare, scopul tau este nu sa-l convingi ca are nevoie de produsele sau serviciile tale, ci sa te asiguri ca te alege pe tine înainte si mai presus de concurentii tai!

    A treia regula secreta – trebuie sa te pregatesti în avans

    Multi oameni lasa partea de creatie pentru anuntul lor pâna în ultimul moment. „Sa repetam, pur si simplu, anuntul de anul trecut”, sau „Sa încropim ceva” – sunt fraze auzite mult prea des.

    Din pacate, daca vrei ca publicitatea ta în cataloage de afaceri sa aiba succes, nu ai încotro si trebuie sa sacrifici niste timp si eforturi. Si daca o faci, vei culege si roadele – îti garantez.

    Si nu te gândi vreo clipa sa lasi partea de creatie în seama celor care publica acel catalog de afaceri. Ei (sau, mai degraba, agentia lor de publicitate) concep cam 75% dintre anunturi si toate arata la fel. Asemanarea presupune esecuri, în general, iar ei nu înteleg, cu adevarat, ce presupune un anunt de succes!

    A patra regula secreta – anuntul tau trebuie sa fie suficient de mare pentru a transmite oferta si mesajul tau cititorilor

    Multi oameni de afaceri se multumesc, pur si simplu, cu un anunt de un singur rând, un paragraf sau inclus într-o coloana generala a paginii catalogului, apoi trag concluzia ca publicitatea în Pagini Aurii nu functioneaza.

    Sa nu cazi în aceeasi capcana. Anuntul tau trebuie sa fie suficient de mare pentru ca sa poti sa îi spui potentialului client de ce ar trebui sa te sune pe tine – si nu pe altcineva (adica, pe concurenti).

    A cincea regula secreta – trebuie sa îti concepi anuntul cu un singur scop în minte: sa îti atingi obiectivul principal

    A cincea regula se concentreaza asupra conceperii anuntului tau în Pagini Aurii. Anuntul trebuie sa fie creat cu scopul de a atinge obiectivul tau principal.

    Pentru multi, aceasta înseamna sa primeasca un telefon de la cititor. Pentru altii, ar putea însemna sa receptioneze un mesaj înregistrat la linia lor gratuita de apel, deschisa 24 de ore din 24. Sau, altii, ar putea sa-si doreasca sa atraga oameni care sa intre în magazinul lor sau locul în care îsi desfasoara activitatea. Cheia este urmatoarea: anuntul tau trebuie creat pentru a atinge acest OBIECTIV PRINCIPAL SINGULAR – si numai acest obiectiv.

    Multi oameni încearca sa obtina mai multe lucruri deodata cu reclamele lor din Pagini Aurii (si cu alte mijloace de promovare). Nu vei atinge niciodata succesul adevarat cu o astfel de abordare. Un obiectiv înseamna un rezultat. Rezultatul pe care TU ti-l doresti. Nu uita vreodata acest lucru.

    A sasea regula secreta – sa întelegi „Legea celor 3”

    Pentru ca aceste cataloage de afaceri grupeaza împreuna firme diferite din aceeasi categorie de produse sau servicii, oamenii sunt constienti ca vor avea de unde sa aleaga (toti concurentii tai din categoria în care te încadrezi).

    Prin urmare, este logic ca, în 95% dintre situatii, fiecare cititor care parcurge sectiunea în care te afli, urmeaza Legea celor 3 (una dintre cele trei optiuni posibile)...

    OPTIUNEA 1: Va alege o firma pe care sa o sune sau sa o viziteze

    sau

    OPTIUNEA 2: Va alege doua firme pe care sa le sune sau sa le viziteze

    sau

    OPTIUNEA 3: Va alege trei sau mai multe firme pe care sa le sune sau sa le viziteze

    Prin urmare, reclama ta în Pagini Aurii TREBUIE sa te asigure ca firma ta este aleasa în fiecare dintre situatiile de mai sus.

    A saptea regula secreta – trebuie sa respecti regula 6, ca altfel...

    Daca nu îndeplinesti cerintele celei de-a sasea reguli, reclama ta în Pagini Aurii va esua – e atât de simplu!

    Si un ultim detaliu...si e unul foarte important...

    Designul NU este important. Asa este, ai citit bine. Nu are importanta. Chiar daca recunosc faptul ca designul are o oarecare relevanta în publicitatea din Pagini Aurii, am demonstrat, prin rezultatele a sute de anunturi, ca designul influenteaza în proportie de mai putin de 5% succesul anuntului tau – sau, cel putin, atunci când urmezi recomandarile pe care le-am facut aici. Si nu conteaza în ce colt al lumii te afli.

    Întelegând cele „7 reguli secrete ale publicitatii în Pagini Aurii”, vei descoperi de ce atât de multi oameni de afaceri esueaza cu anunturile lor din cataloagele de afaceri.

    Cred ca as avea dreptate sa spun ca, din moment ce acum stii care sunt aceste 7 reguli secrete ale publicitatii în Pagini Aurii, poti sa îti propulsezi afacerea spre culmile succesului.

    Stii ce trebuie sa faci...

    Stii ce trebuie sa eviti...

    Aplica ceea ce ti-am dezvaluit în acest articol si publicitatea ta în Pagini Aurii te va ajuta sa realizezi mai multe vânzari, sa obtii mai multi clienti si profituri mai mari!


    Sursa articol : http://*****


    Va recomandam sa ne vizitati si pe Facebook :

    https://*****

    https://*****

    Am aprecia foarte mult daca ne-ati acorda cate un like.Multumim anticipat.

    Va multumim ca ati vizitat reghin online - portalul reghinenilor.
    Speram ca,informatiile din paginile acestui site,au fost utile pentru dumneavoastra.
    Daca aveti propuneri,recomandari,sesizari,reclamatii sau critici constructive,care sa duca la imbunatatirea continutului acestui site,va rugam sa ni 
    le trimiteti.Va multumim.

    Cu deosebita stima,echipa  reghin online - portalul reghinenilor

     
                                                         Centrofarm pe Facebook

      Vrei sa ajuti la derularea activitatilor si proiectelor Asociatiei filantropice "Timi&Raluca"?O poti face printr-o mica donatie in contul AFTR : RO11BRMA0999100060580570  deschis la Banca Romaneasca Reghin


                                     Sau achizitioneaza, un spatiu publicitar.Acesta va fi inserat in pagina aleasa de tine.


                             Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!

    reghin,cumpar casa reghin,cumpar garsoniera reghin,cumpar teren reghin,cumpar garaj reghin,inchiriez apartament reghin,inchiriez casa reghin,inchiriez garsoniera reghin,inchiriez garaj reghin,schimb apartament casa garsoniera reghin,anunturi informatica reghin,anunturi calculatoare reghi     

     
       
                                       Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!                                                

                                                                             

     Tag-uri : anunturi reghin,anunturi reghin online,anuturi reghin promovate,promovare anunturi,anunturi gratuite reghin,anunturi promovate reghin,anunturi actiuni reghin,anunturi afaceri reghin,anunturi animale reghin,anunturi pasari reghin,anunturi aniversari reghin,anunturi antichitati reghin,anunturi audio reghin,anunturi video reghin,anunturi reparatii tv reghin,anunturi tv reghin,anunturi foto reghin,anunturi auto reghin,anunturi moto reghin,anunturi velo reghin,anunturi piese de schimb reghin,anunturi carti reghin,anunturi reviste reghin,anunturi decese reghin,anunturi condoleante reghin,anunturi diverse reghin,anunturi imobiliare reghin,vand apartament reghin,vand casa reghin,vand garsoniera reghin,vand teren reghin,vand garaj reghin,cumpar apartament reghin,cumpar casa reghin,cumpar garsoniera reghin,cumpar teren reghin,cumpar garaj reghin,inchiriez apartament reghin,inchiriez casa reghin,inchiriez garsoniera reghin,inchiriez garaj reghin,schimb apartament casa garsoniera reghin,anunturi informatica reghin,anunturi calculatoare reghin,vand calculatoare reghin,repar calculatoare reghin,anunturi ingrijire persoane reghin,anunturi,anunturi intretinere corporala reghin,anunturi locuri de munca reghin,anunturi materiale de constructii reghin,anunturi matrimoniale reghin,anunturi medicalale reghin,anunturi meditatii reghin,anunturi mobilier reghin,anunturi pierderi reghin,anunturi gasiri reghin,anunturi prestari servicii reghin,anunturi sport reghin,anunturi turism reghin,anunturi telefoane mobile reghin,anunturi uz casnic reghin,anunturi vestimentatie reghin,vanzari auto reghin,cumparari auto reghin,inchirieri auto reghin,sugestii si reclamatii,reghin online,reghin,reghin online,portalul reghinenilor,anunturi reghin,stiri reghin,evenimente  reghin,informatii despre reghin,firme din reghin,catalog firme reghin,promovare firme reghin,municipiul reghin,communicate si informari reghin,oferte promotionale reghin,informatii utile reghin,institutii reghin,obiective turistice reghin,oportunitati de afaceri reghin,afaceri reghin,colaborari reghin,parteneriate reghin,firme pe categorii reghin,comunitate reghin,retete culinare,parteneri reghin,unitati de invatamant reghin,agricultura reghin,animale reghin,pasari reghin,alimente reghin,bauturi reghin,panificatie reghin,auto moto velo reghin,cabinete medicale reghin,cabinete stomatologice reghin,cabinete veterinare reghin,cadastru reghin,topografie reghin,carte reghin,librarii reghin,casa si gradina reghin,comert reghin,confectii textile reghin,confectii metalice reghin,constructii reghin,imobiliare reghin,consultanta reghin,electrice reghin,electrocasnice reghin,farmacii umane reghin,farmacii veterinare reghin,finante reghin,banci reghin,asigurari reghin,hoteluri reghin,pensiuni reghin,restaurant reghin,pizza reghin,imbracaminte reghin,incaltaminte reghin,industrie reghin,laboratoare reghin,it calculatoare consumabile reghin,legume reghin,fructe reghin,flori reghin,magazine alimentare reghin,magazine panificatie reghin,patisserie reghin,magazine online,materiale de constructii reghin,oportunitati interne reghin,oportunitati international reghin,paza si protectie reghin,prelucrarea lemnului reghin,mobile reghin,accesorii mobile reghin,prestari servicii reghin,reparatii auto reghin,reparatii diverse reghin,saloane de infumusetare reghin,scoli de soferi reghin,spalatorii auto reghin,sport reghin,turism reghin,taxi reghin,tamplarie pvc reghin,termopane reghin,telefoane reghin,telefonie reghin,tehnica reghin, tv reghin,cablu tv reghin,timp liber reghin,transport marfa reghin,transport personae reghin,protopopiatul orthodox reghin,biserici reghin,regional,commune reghin,localitati reghin,pentru doamne,pentru domni,mesaje de la vizitatori,sugestii reghin,reclamatii reghin,



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008