Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    INFO REGHIN ONLINE
    SERVICII
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    INFO REGHIN ONL...

    SERVICII utile pt Reghineni


    Servicii de consultanta privind reforma energiei








       
                                       Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!                                                

                                                                             



     




    Pentru detalii si informatii suplimentare,sunati la 0758-644.761

     


        Compania Evolution Incorporated Group are ca scop intermedierea contractelor pentru energie electrica si gaze naturale pentru toate persoanele juridice si fizice care doresc sa plateasca un pret mai mic pentru energia consumata. 
        Activitatea in acest sens am inceput-o abia in iunie 2014 deoarece am dorit sa ne asiguram ca mediul este pregatit pentru a proiect de anvergura la care se doreste a se ajunge prin Energaz. 
        Misiunea noastra este sa cream in Romania o piata competitiva in care clientii sa plateasca cel mai mic pret posibil pentru energia electrica si gazul natural consumat, iar in cazul nostru sa avem posibilitatea de a avea peste jumatate din clientii potentiali din Romania, atat pe sectorul de clienti non-casnici cat si pe cei casnici care desi sunt evitati de catre mari furnizori de pe piata libera, pot deveni o resursa valoroasa datorita numarul mare si a sigurantei ca acestia vor platii facturile emise catre ei. 
        Ne bucuram deja de succese, ajungand in prima luna la peste 5000 de colaboratori inscrisi pe site-ul nostru si ofertand inca din primele saptamani peste 1000 de companii intermediate de partenerii activi din echipa Energaz! 
        Ne bazam pe transparenta, integritate si evolutie continua. Pentru a va convinge daca este rentabila o colaborare cu noi, va invitam sa va inscrieti la sectiunea Inregistrare, pentru ca orice veti decide ulterior nu aveti ce pierde fiind GRATUIT! 


                                             Intrebari si raspunsuri

    1. In ce consta colaborarea cu ENERGAZ si care sunt pasii?


    Dupa inregistrarea pe site si obtinerea codului dvs, puteti accesa biroul dvs online unde veti gasi toate documentele de care ati putea avea nevoie, de la contractul de colaborare pana la prezentarea proeictului in format video si pliantul recomandat pentru clienti. Mai departe aveti de ales in a colabora cu noi ca:

    1. Agent - inscrierea este GRATUITA dar veti castiga DOAR de pe urma contractelor incheiate de dvs! Aceasta optiune se activeaza direct de catre dvs apasand butonul Activare ca Agent din contul dvs online. 
    2. Partener - este nevoie de o investitie de 95 lei pentru cumpararea unui cont online complet cu optiunea de a putea CASTIGA DE PE URMA ECHIPEI din fiecare contract care se incheiei de catre dvs sau echipa. Activarea se face AUTOMAT in 24 de ore dupa plata la banca a sumei de 95 lei (cu data de 1 noiembrie va fi 95 lei plus TVA adica 120 lei)
    Atat este nevoie pentru a incepe colaborarea cu noi : simplu si rapid!

    2 .CARE ESTE REDUCEREA PENTRU CLIENT ?

    In aceasta activitate avem parte de doua tipuri de clienti: 

    1. Non-casnici (companii, institutii de stat) pentru care reducerea incepe de la 1 LEU pe Mwh si ajunge pana la 84 LEI pe Mwh IN FUNCTIE DE PRETUL PE CARE CLIENTUL DEJA IL ARE si de alti factori cum ar fi consumul anual, modalitatea de plata, bonitatea clientului, coeficientul de solvabilitatea, pretul pe piata in acea luna plus alti indici care tin de competenta furnizorului. 
    Este important de retinut ca indiferent care este reducerea, vorbim de o REDUCERE A PRETULUI ceea ce inseamna mai multi bani pentru client castigati DOAR PRINTR-O SIMPLA SEMNATURA. 
    2. Casnici (persoane fizice) pentru care reducerea este in functie de pretul pe care clientii il platesc deja pe fiecare zona din tara. Reducerea incepe de la 11% si poate ajunge pana la 35% tinand cont de toate taxele si costurile ascunse platite de catre dvs in fiecare luna! Pentru a vedea exact reducerea pentru dvs, va rugam sa accesati sectiunea VIDEO din contul dvs online. 

    3. CARE ESTE COMISIONUL MEU DACA ADUC CLIENTI? 

    Aceasta activitate functioneaza in sistem MLM, adica sunteti platit pentru munca pe care dvs o prestati si de asemenea pe care o presteaza echipa dvs. Astfel, puteti creste propria echipa formata atat din clienti cat si din colaboratori avand un venit pasiv lunar din consumul de energie si gaz al clientilor dvs. 
    Pentru a vedea exact cum se calculeaza comisionul, va rog accesati sectiunea VIDEO din contul dvs pentru a vedea exact comisionul atat pentru clientii non casnici cat si pentru cei casnici. 

    4. De ce este reducerea (pe oferta) asa mica?

    Reducerea primita depinde in functie de consumul realizat si pretul actual al energiei.

    5. Cum ma inregistrez pe site?

    Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa te inregistrezi pe site la pagina ***** prin completarea formularului de inscriere

    - orice persoana in varsta de peste 18 ani poate participa la activitate;
    - inscrierea poate implica plata unei taxe si completarea unui contract, in functie de activitatea aleasa din cadrul proiectului;

    6. Ce se intampla cu datele mele personale?

    S.C. EVOLUTION INCORPORATED GROUP S.R.L. („ENERGAZ”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32837. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ENERGAZ are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe *****, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. 

    7. Ce inseamna MLM?

    MLM inseamna transferarea unor produse sau servicii de la producator sau furnizor catre consumatori, prin intermediul unor distribuitori care sunt recompensati dupa volumul activitatii personale si a structurii sale pe mai m ulte nivele. Network Marketing sau MLM (Multi-Level Marketing) este de fapt un marketing pe mai multe nivele sau in retea. Multi-Level se refera la sistemul recompensare a persoanelor care determina miscarea produsului sau serviciului, asadar reprezinta un comision, un bonus acordat pentru munca efectuata.

    8. Ce trec la cod superior?

    Campul care necesita introducerea unui cod trebuie completat numarul primit de la persoana care va trimis catre inregistrare. In caz contrar, apelati la numarul 0773 853 554 sau trimite-ti un e-mail pentru a obtine codul necesare.

    9. Cum recuperez parola?

    Parola se recupereaza prin resetarea acesteia la pagina de home a site-ului ***** apasand butonul “Resetare Parola” si completarea adresei de e-mail corespunzatoare contului unde vor fi trimise informatiile de resetare.

    10. De ce acte este nevoie pentru a definitiva contractul la noncasnici?

    In momentul in care consumatorul accepta oferta primita si clauzele contractuale se poate incheia contractul de furnizare fiind necesare urmatoarele documente:
    - Copie contract vanzare-cumparare, extras CF, contract de comodat, contract de inchiriere;
    - Copie CI a administratorului firmei sau persoanei care semneaza contractul 
    - Cont IBAN
    - Numar telefon pentru contactare.

    11. Cum se calculeaza comisionul?

    Comisionul se calculeaza in functie de consumul realizat de catre clientul intermediat si nivelul ierarhic ocupat in cadrul companiei.

    12. Daca oferta este respinsa pe motiv ca reducerea este mica, se poate reoferta?

    Da.

    13. In cate zile pot sa ne trimita contractul semnat?

    In termen de 3 zile de la momentul acceptarii ofertei.

    14.Cine sunt furnizorii de energie electrică?

    În România sunt aproximativ 200 de furnizori de energie electrică. Sunt persoane juridice, deținătoare de licență de furnizare, care comercializează energia electrică clienților fără a desfășura și activități de transport și distribuție a energiei electrice. Furnizorii de energie electrică vând energia electrică pe care o achiziționează la bursa de energie electrică sau prin contractele bilaterale (licitații, negocieri, import-export) clienților de pe piața liberă și/sau reglementată.

    15.Cine sunt operatorii de distribuție energie electrică?

    În România sunt 8 operatori majori de distribuție a energiei electrice, în funcție de zonele țării (Banat, Dobrogea, Muntenia Sud, Muntenia Nord, Moldova, Oltenia, Transilvania Sud, Transilvania Nord). Operatorii de distribuție gestionează și răspund de operarea, întreținerea și dezvoltarea rețelei electrice de distribuție în zonele lor geografice, fiind aceeași pentru toți furnizorii existenți pe piață.

    16.Cine sunt producătorii de energie electrică?

    Ei produc energia electrică și o vând, la bursa de energie electrică OPCOM, furnizorilor prin contracte bilaterale negociate sau încheiate în urma desfășurării de licitații pe piețe centralizate.

    17.Este legal să schimb furnizorul?

    Începând cu 01.01.2014, ANRE elimină tarifele reglementate pentru energia electrică. Schimbarea furnizorului este o procedură legală, reglementată de către ANRE, prin care fiecare consumator are dreptul de a-și alege furnizorul dintre firmele licențiate în domeniul furnizării de energie electrică.

    18.Trebuie notificat furnizorul actual cu privire la schimbarea contractului de furnizare?

    Da.

    19.Care sunt costurile de schimbare a furnizorului?

    Schimbarea furnizorului nu implica nici un cost sau taxa, respectiv taxe de conectare sau contractare.

    20.De ce aș schimba furnizorul actual?

    Pentru a beneficia de servicii de calitate și pentru a obtine prețul corect al energie consumate, raportat la piata actuala de energie.

    21.De ce curentul liberalizat este mai ieftin?

    Fiecare consumator de energie are posibilitatea de a-si schimba furnizorul aflat pe o piata concurentiala oferindu-i preturi semnificativ mai mici si servicii de calitate.

    22.Cine va citi contorul după schimbarea furnizorului?

    Indexul de consum al contorului de energie electrică va fi citit, in continuare ca până acum, de Distribuitorul în raza căruia sunteți.

    23.Ce se intampla cu contractul de distribuție?

    Contractul de distributie se reinoieste automat in baza contractului semnat cu noul furnizor de energie.

    24.Care sunt condițiile de plată?

    Condițiile de facturare și plată vor fi negociate în parte cu fiecare furnizor de energie.

    25.Ce informatii sunt necesare pentru calcularea unei oferte de energie?

    Pentru calcularea unei oferte de energie ne sunt necesare urmatoarele documente:

    - chestionarul de consum
    - ultima factura
    - adresa punctului/punctelor de consum

    26.Se poate schimba calitatea și continuitatea alimentării cu energie electrică?

    Schimbarea nu implica modificari tehnice asupra retelei de distributie nefiind afectata alimentarea cu energie. Citirea contorului dumneavoastra va fi transmisa prin intermediul distribuitorului catre noul furnizor.

    Pentru detalii si informatii suplimentare,sunati la 0758-644.761

     


                                        



    Va recomandam sa ne vizitati si pe Facebook :

    https://*****

    https://*****

    Am aprecia foarte mult daca ne-ati acorda cate un like.Multumim anticipat.

    Va multumim ca ati vizitat reghin online - portalul reghinenilor.
    Speram ca,informatiile din paginile acestui site,au fost utile pentru dumneavoastra.
    Daca aveti propuneri,recomandari,sesizari,reclamatii sau critici constructive,care sa duca la imbunatatirea continutului acestui site,va rugam sa ni 
    le trimiteti.Va multumim.

    Cu deosebita stima,echipa  reghin online - portalul reghinenilor

     
                                                         Centrofarm pe Facebook

      Vrei sa ajuti la derularea activitatilor si proiectelor Asociatiei filantropice "Timi&Raluca"?O poti face printr-o mica donatie in contul AFTR : RO11BRMA0999100060580570  deschis la Banca Romaneasca Reghin


                                     Sau achizitioneaza, un spatiu publicitar.Acesta va fi inserat in pagina aleasa de tine.


                             Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!


         

     
       
                                       Daca doresti spatiu de publicitate aici,suna la 0758-644.761 !!!                                                

                                                                             

     Tag-uri : anunturi reghin,anunturi reghin online,anuturi reghin promovate,promovare anunturi,anunturi gratuite reghin,anunturi promovate reghin,anunturi actiuni reghin,anunturi afaceri reghin,anunturi animale reghin,anunturi pasari reghin,anunturi aniversari reghin,anunturi antichitati reghin,anunturi audio reghin,anunturi video reghin,anunturi reparatii tv reghin,anunturi tv reghin,anunturi foto reghin,anunturi auto reghin,anunturi moto reghin,anunturi velo reghin,anunturi piese de schimb reghin,anunturi carti reghin,anunturi reviste reghin,anunturi decese reghin,anunturi condoleante reghin,anunturi diverse reghin,anunturi imobiliare reghin,vand apartament reghin,vand casa reghin,vand garsoniera reghin,vand teren reghin,vand garaj reghin,cumpar apartament reghin,cumpar casa reghin,cumpar garsoniera reghin,cumpar teren reghin,cumpar garaj reghin,inchiriez apartament reghin,inchiriez casa reghin,inchiriez garsoniera reghin,inchiriez garaj reghin,schimb apartament casa garsoniera reghin,anunturi informatica reghin,anunturi calculatoare reghin,vand calculatoare reghin,repar calculatoare reghin,anunturi ingrijire persoane reghin,anunturi,anunturi intretinere corporala reghin,anunturi locuri de munca reghin,anunturi materiale de constructii reghin,anunturi matrimoniale reghin,anunturi medicalale reghin,anunturi meditatii reghin,anunturi mobilier reghin,anunturi pierderi reghin,anunturi gasiri reghin,anunturi prestari servicii reghin,anunturi sport reghin,anunturi turism reghin,anunturi telefoane mobile reghin,anunturi uz casnic reghin,anunturi vestimentatie reghin,vanzari auto reghin,cumparari auto reghin,inchirieri auto reghin,sugestii si reclamatii,reghin online,reghin,reghin online,portalul reghinenilor,anunturi reghin,stiri reghin,evenimente  reghin,informatii despre reghin,firme din reghin,catalog firme reghin,promovare firme reghin,municipiul reghin,communicate si informari reghin,oferte promotionale reghin,informatii utile reghin,institutii reghin,obiective turistice reghin,oportunitati de afaceri reghin,afaceri reghin,colaborari reghin,parteneriate reghin,firme pe categorii reghin,comunitate reghin,retete culinare,parteneri reghin,unitati de invatamant reghin,agricultura reghin,animale reghin,pasari reghin,alimente reghin,bauturi reghin,panificatie reghin,auto moto velo reghin,cabinete medicale reghin,cabinete stomatologice reghin,cabinete veterinare reghin,cadastru reghin,topografie reghin,carte reghin,librarii reghin,casa si gradina reghin,comert reghin,confectii textile reghin,confectii metalice reghin,constructii reghin,imobiliare reghin,consultanta reghin,electrice reghin,electrocasnice reghin,farmacii umane reghin,farmacii veterinare reghin,finante reghin,banci reghin,asigurari reghin,hoteluri reghin,pensiuni reghin,restaurant reghin,pizza reghin,imbracaminte reghin,incaltaminte reghin,industrie reghin,laboratoare reghin,it calculatoare consumabile reghin,legume reghin,fructe reghin,flori reghin,magazine alimentare reghin,magazine panificatie reghin,patisserie reghin,magazine online,materiale de constructii reghin,oportunitati interne reghin,oportunitati international reghin,paza si protectie reghin,prelucrarea lemnului reghin,mobile reghin,accesorii mobile reghin,prestari servicii reghin,reparatii auto reghin,reparatii diverse reghin,saloane de infumusetare reghin,scoli de soferi reghin,spalatorii auto reghin,sport reghin,turism reghin,taxi reghin,tamplarie pvc reghin,termopane reghin,telefoane reghin,telefonie reghin,tehnica reghin, tv reghin,cablu tv reghin,timp liber reghin,transport marfa reghin,transport personae reghin,protopopiatul orthodox reghin,biserici reghin,regional,commune reghin,localitati reghin,pentru doamne,pentru domni,mesaje de la vizitatori,sugestii reghin,reclamatii reghin,




     

     PARTENERI:

      

     




    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008