Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    S.C. INTER-MED ...

    Despre noi


    De ce sa platiti comisionul agentului imobiliar

    Recent intr-un ziar local a aparut un articol „CUM SA PACALITI AGENTIILE IMOBILIARE” titlul articolului fiind total deplasat mai ales fata de continutul sau.

    Am urmarit reviewurile cititorilor si am ramas consternat de modul in care gandesc unii concetateni dar mai ales de lipsa de atitudine a celor lezati.

    Si atunci imi pun urmatoarea intrebare: Este cineva fortat in a colabora cu o agentie imobiliara?- raspunsul este categoric NU intrucat ramane la libera alegere a fiecaruia dintre noi daca sa colaboram sau nu cu o societate imobiliara.

    Este adevarat ca padure fara uscaturi nu exista la fel cum adevarat este ca o parte  din clientii agentiilor imobiliare nu se gandesc decat  cum sa dea teapa, dar oare nu ar fi mult mai normal ca daca alegi sa colaborezi cu o agentie imobiliara sa respecti contractul semnat si mai ales pe cel care lucreaza pentru tine.

    Internetul este plin de anunturi imobiliare cu poze, postate de agentii cu acordul proprietarilor, fapt pentru care ar trebui sa fie limpede, ca agentiile imobiliare exista si functioneaza datorita Clientilor. La fel dintre Clientii agentiilor imobiliare fac parte si cei care doresc sa cumpere/inchirieze un imobil si care se adreseaza agentiilor imobiliare intrucat au constatat ca este mult mai bine sa apeleze la  profesionisti.

    Majoritatea agentilor imobiliari au urmat unul sau mai multe cursuri de specializare pentru a fi indreptatiti sa practice aceasta profesie, dar adevarata specializare se face in practica in relatia directa cu clientii. Personal de la acestia din urma am invatat multe despre imobile, la ce trebuie sa fim atenti atunci cand vindem, inchiriem sau cumparam un imobil, ocazie cu care am intalnit si oameni de omenie dar si clientii tepari.

    Poate ar fi bine de stiut in ce consta profesia de agent imobiliar, astfel ca cei care aduc injurii total nefondate sa poata reflecta inainte de a face acest lucru. Este foarte usor sa intinezi, un nume, o profesie despre care poate nu stii nimic sau numai crezi ca stii, pentru ca daca ai cunoaste cu adevarat tot ce presupune munca unui agent imobiliar si ai reusi sa fi obiectiv in mod cert nu ai mai folosi asemenea cuvinte.

    Daca exista nemultumiri legate de prestatia unui agent imobiliar acestea se pot rezolva atat pe cale amiabila cat si prin instanta, fapt pentru care nu trebuie sa generalizam si sa ne rezolvam problema cu cel care ne-a adus un prejudiciu.

    Intr-un fel sau altul lucrurile se aranjeaza de la sine astfel ca in timp vor disparea teparii atat din randul agentilor imobiliari cat si din randul clientilor.

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008