Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 3 luni
    10 abonati
    PAGINI


    JOLLY VILLE REA...

    Noutati


    Certificat energetic

     


    Conform legii 372/2005, din iunie / iulie 2010 orice tranzactie imobiliara (vanzare/cumparare sau inchiriere de apartamente, case, cladiri etc.) va fi insotita de un nou document oficial, solicitat de notar, de banca creditoare sau de circa financiara care inregistreaza contractul de inchiriere.

    Noul document, care se adauga dosarului de cadastru si celorlalte acte necesare incheierii contractului de vanzare-cumparare sau inchiriere, este certificatul de performanta energetica (CPE).

    CPE este un document tehnic cu caracter strict informativ, care atesta performanta energetica a cladirii precum si incadrarea acesteia intr-o clasa de performanta energetica. Astfel, un imobil incadrat in clasele de performanta A sau B va fi mai eficient energetic decat un imobil incadrat in clasele C…G, valorile facturilor la energie termica (incalzire, apa calda menajera), gaze naturale sau curent electric (iluminat) fiind cu cel putin 15-20% mai mici.

    CPE  este valabil 10 ani de la data emiterii. Pentru categoriile de cladiri care se construiesc, certificatul se elaboreaza prin grija investitorului/proprietarului si este inclus in documentatia pentru receptia la terminarea lucrarilor. Pentru categoriile de cladiri care se vand sau se inchiriaza, certificatul se elaboreaza prin grija proprietarului si se prezinta la incheierea contractului de vanzare-cumparare, respectiv a contractului de inchiriere.

    CPE se va intocmi pentru locuinte unifamiliale, blocuri, birouri, cladiri de invatamant, spitale, hoteluri si restaurante, sali de sport, cladiri pentru servicii de comert. Sunt si cateva exceptii, pe care e bine sa le stiti. De pilda, cladirile rezidentiale ce sunt destinate a fi utilizate mai putin de 4 luni pe an, dar si cladirile independente, cu o suprafata utila mai mica de 50 mp.


    Jolli Ville in colaborare cu auditori energetici pentru cladiri atestati conform legislatie in vigoare realizeaza Auditul energetic al cladirii si certificatul energetic obligatorii la vanzarea/inchirierea imobilelor .Va putem raspunde la intrebari pe tema contactandu-ne e-mail ***** , vizand o colaborare reciproc avantajoasa.


     


     









    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008