Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 3 luni
    10 abonati
    PAGINI


    JOLLY VILLE REA...

    Constructii


    Cladiri sigure garantate de expertiza grupului Vahannen

     Cladiri sigure garantate de expertiza grupului VAHANNEN


     


    Serviciile de expertiza tehnica ale grupului Vahannen asigura un mediu de lucru si de locuit excelent,sigur si sanatos pentru utilizatorii cladirilor si OPTIMIZEAZA OBIECTIVELE STRATEGICE ALE BENEFICIARULUI pentru proprietatea sa.


     


    Astfel cladirile se pot comporta corespunzator in timp si la schimbarile climatice fara a se recurge la compromisuri in ceea ce priveste functionalitatea si aspectul exterior .


     


    Abordarea proactiva ajuta clientul sa EVITE PROBLEMELE VIITOARE ASOCIATE CU IMOBILUL SAU.Furnizarea unor solutii practicer si functionale bazate pe cercetarea si observarea comportarii cladirilor reprezinta o caracteristica de baza a activitatilor grupului Vahannen.


     


    VA OFERIM :


     


        *Solutii pentru construirea de cladiri cu un consum redus de energie.


     


        *Indrumari pentru realizarea si planificarea performasntei higrometrice a     cladirilor.


     


        *Evaluarea completa a starii proprietatii si furnizarea unui pachet complet de expertizare si inspectie necesar inainte,in timpul si dupa derularea unui proiect.   


     


        *Stabilirea cauzelor aparitiei umiditati structurale , stabilirea cauzelor care duc la aparitia mucegaiului si stabilirea problemelor referitoare la calitatea aerului interior in etapa de planificare a renovarilor .


     


         * Servicii de revizuire a proiectului si propuneri de imbunatatire a calitatii solutiilor de proiectare alese .


     


      MASURILE COMPLETE DE ASIGURARE A CALITATII


     


     Constructia cladirilor se realizeaza adesea in conditii solicitante,in care asigurarea unei inalte calitati necesita o proiectare prealabila precisa.Masurile complete de asigurare a calitatii ne permit sa garantam ca realizarea lucrarilor de renovare si constructie sunt realizate conform planificarii si ca rezultatul final dorit de client este cel asteptat .


     


    SERVICII IMOBILIARE ADAPTATE FIECAREI ETAPE A CICLULUI DE VIATA AL CLADIRILOR


     


    Oferim clientilor nostri o gama larga de servicii destinate gestionarii proprietatilor de-a lungul intregii durate de viata intr-o maniera efectiva si eficienta din punctul de vedere al eficientei economice.Aceste servicii includ elaborarea de programe de intretinere si reparatii . Un imobil bine proiectat , supravegheat si intretinut corespunzator optimizeaza fluxul de numerar si profitul pentru proprietar maximizand in acelasi timp satisfactia utilizatorului .


     


    Pentru tranzactiile de proprietati realizam expertize tehnice de tipul "DUE DILLIGENCE"incluzand in aceasta categorie si expertizele de mediu.


     


     


     



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008