Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SIMIDON S.R.L.
    COMERCIANTI
    Membru de 8 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    SIMIDON S.R.L.

    Produse


    Coughend Fara Zahar(sirop 100ml)

    Supliment alimentar

    Descriere: Protector natural al cailor respiratorii.  Sustine sanatatea cailor respiratorii superioare si inferioare fiind adjuvant in toate tipurile de tuse (uscata, productiva, convulsiva).

    Coughend Sirop poate fi administrat preventiv pe intreaga durata a anotimpului rece pentru protejarea organismului de afectiuni ale aparatului respirator.

    Ingrediente: Pistacia integerrima (Kakar singhi), Adhatoda vasica (Vasa), Piper longum (Piper indonezian), Cyperus rotundus (Rogoz), Ocimum sanctum (Busuioc), Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), Zingiber officinale (Ghimbir), Abies webbiana (Talispatra), Solanum xanthocarpum (Kantakari), Cinnamomum zeylanicum (Scortisoara), Piper nigrum (Piper negru), Viola odorata (Toporasi), Sarcostemma brevistigma (Somlata), Acid boric (Shudh suhaga), Mentha piperita (Menta), Cinnamomum camphora (Camfor), Benzoat de sodiu, Zahar sau Sorbitol solutie apoasa (pentru Coughend fara zahar), Apa demineralizata.

    Substantele bioactive aflate in continutul suplimentului alimentar Coughend sirop ajuta la reducerea secretiilor mucoase, determinand fluidificarea si expectoratia lor, reduce uscaciunea si iritarea de la nivelul gatului si bronhiilor. Proprietatile bioactive ale plantelor din continutul sau confera proprietati expectorante si mucolitice, antialergice, antimicrobiene si imunostimulatoare ce ajuta la decongestionarea cailor respiratorii, facilitand normalizarea respiratiei.

    Fitonutrientii contribuie la decongestionarea cailor respiratorii prin mentinerea fluiditatii mucusului, eliminarea acestuia in cazul tusei productive si calmeaza actul reflex de tuse in caz de tuse seaca. Sustine eliminarea proceselor inflamatorii si spasmelor de la nivelul bronhiilor. Prin calmarea tusei este redusa uscaciunea si iritarea de la nivelul arborelui respirator. Fitonutrientii din plante contribuie la cresterea capacitatii naturale de autoaparare a organismului si de adaptare la conditiile de mediu.

    Indicatii: Ajuta la ameliorarea bronsitelor acute si cronice, cat si in terapia problemelor respiratorii recurente, efectul sau fiind stabil in timp. Poate fi folosit si preventiv pe intreaga durata a anotimpului rece, pentru a ajuta organismul impotriva atacurilor de raceala si gripa, pentru a mentine tonusul corespunzator al acestuia.

    Contribuie la mentinerea starii de sanatate a aparatului respirator, la diminuarea efectelor tuturor formelor de tuse, la reducerea secreţiilor mucoase, a uscaciunii si iritatiei de la nivelul gatului si bronhiilor. Este potrivit pentru facilitarea procesului respiratiei, complementar in terapia astmului bronsic si la mentinerea tonusului general al organismului.

    Mod de utilizare: Cate 1-2 lingurite (5-10ml) de 2-3 ori pe zi.
    Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.

    Producator: Ayurmed



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008