Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    SIMIDON S.R.L.
    COMERCIANTI
    Membru de 8 ani · Online acum 1 an
    0 abonati
    PAGINI


    SIMIDON S.R.L.

    Produse


    Margusa(100 tablete)

    Supliment alimentar

    Descriere: Purificator natural al organismului. Sustine functionarea fiziologica a sistemului gastro-intestinal asigurand o digestie si un tranzit intestinal normal care contribuie la procesul natural de detoxifiere prin eliminarea la nivelul colonului a produselor de digestie reziduale si a toxinelor.

    Ajuta sistemul hepatobiliar in procesul natural de detoxifiere prin sustinerea proceselor de metabolizare, stocare, transformare si eliminare a toxinelor din organism. Margusa ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, mobilizarea de la nivelul ficatului si altor organe a toxinelor in sange si eliminarea lor la nivelul rinichilor prin urina.

    Ingrediente: Melia azadirachta, Melia azadirachta extr., Glycyrrhiza glabra extr., Gumma acacia.

    Proprietatile plantelor din compozitie:

    Azadirachta indica(Neem) - fruzele sunt bogate in fitonutrienti care sustin sistemul imunitar si sistemul antioxidant al organismului. Sustine functiile ficatului si eliminarea din sange a toxinelor. Este un antibacterian, antifungic si antiinflamator eficient, util in afectiuni ale pielii (acnee, eczeme, arsuri, ulcere cutanate). Frunzele contin (nimbidin) o substanta cu proprietatea de a reduce nivelul glucozei serice prin cresterea receptivitatii receptorilor periferici la glucoza. Creste utilizarea glucozei sau depunerea sub forma de glicogen la nivelul ficatului, muschilor sau inimii. Reduce lipidele totale care sunt dereglate in caz de diabet asigurand protectie cardiovasculara (stopeaza aterogeneza).

    Glycyrrhiza glabra(Lemn dulce) - substantele bioactive au efect usor laxativ si sustin refacerea mucoasei gastro-intestinale. Fitonutrientii (glabridin) suprima procesul de formare a grasimilor si sustin enzimele implicate in metabolizarea grasimilor la nivelul ficatului. Sustine cresterea nivelului de estrogen si echilibrul hormonal feminin la menopauza. Glycyrrhiza glabra ajuta la functionarea normala a digestiei si mentine trazitul intestinal normal. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.

    Indicatii: Contribuie la detoxifierea eficienta a organismului prin eliminarea produsilor reziduali din metabolism si a toxinelor, echilibrarea sistemului imunitar si neutralizarea radicalilor liberi asigurand protectia celulelor de stresul oxidativ si procesele degenerative, mentinand astfel capacitatea de autoaparare a organismului. Este potrivit pentru mentinerea starii de sanatate a pielii, conferind acesteia un aspect natural si mentinerea vitalitatii si sanatatii intregului organism.

    Mod de utilizare: Cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi.
    Se administreaza cu ½ ora inainte de mesele principale, in cure de 30-60 de zile.

    Producator:  Ayurmed



    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008