Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA

    Alsima Romani...

    Despre noi


    De ce sa folositi acest minunat sapun ?

     

    Pentru că din propria experienţă, am constatat că în condiţiile unor probleme de sănătate a pielii, tratamentul prescris de medic includea în mod obligatoriu şi utilizarea unui săpun natural.

    Aşa am aflat că săpunurile comune produse industrial conţin conservanţi, derivaţi petrochimici, parfumuri şi coloranţi artificiali precum şi alţi aditivi sintetici care afectează echilibrul natural al pielii, diminuând funcţia protectoare a acesteia. De asemenea, am mai aflat că în procesul industrial de producţie, glicerina ce se formează în timpul procesului de fabricare a săpunului este extrasă şi valorificată separat, fiind un ingredient valoros pentru industria cosmetică !

    Alternativa a apărut firesc: fabricarea manuală de săpun, exclusiv din ingrediente naturale, prin metoda “ la  rece ”, un proces lent ce păstreaza active proprietăţile ingredientelor folosite.

    Săpunurile noastre conţin doar uleiuri vegetale, extracte din plante, miere, lapte de capră, argilă, reţinând în produsul final întreaga glicerină rezultată în urma procesului de fabricare. Aceasta face ca produsele noastre să fie ideale pentru pielea sensibilă şi pentru persoanele care doresc produse de îngrijire a pielii de calitate, fabricate din ingrediente naturale.

    Săpunul fabricat în acest mod reţine multe din binefacerile naturale ale ingredientelor utilizate, cu cât acestea sunt mai bune, cu atât produsul rezultat fiind unul de calitate. Astfel, printr-o selecţie atentă a ingredientelor folosite, producem un săpun diferit de orice alt produs comun pe care l-aţi utilizat până in prezent.

    Echipa  ALSIMA

    *****

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008