Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
Toate categoriile
  • Toata tara
    CAUTA
    PRODUCATORI
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    4 abonati
    PAGINI


    ANA INTERMED CO...

    Ultimile Lucrari Executate pe timp de Criza


    Lucrare Boiereasca , Obrazul Fin cu Cheltuiala se Tine . Partea 1

    De multe ori ma intreb ...nu conteaza domeniul ... cine pe cine prosteste . Daca -mi urmariti Site-ul veti vedea ca am obiceiul sa postez  mesaje sincere , cat si observatii din teren  . 

         Despre Raportul dintre Client si Meserias ...doresc  sa discut azi  , Clientii incearca sa plateasca putin , iar meseriasi executa o lucrare , exact de cat primesc ...in orice domeniu . 
         Frumusetea este ca efectele se vad in timp , Vreti  Lucru bun la bani Putini ???? Vise 

         Intrucat cunosc aceste Ganduri mi-am negociat reparatia unei masini astfel ...Prietene cat crezi ca m-ar costa ***** sa iasa lucru bun si considerand ca s-ar plimba sotia ta cu masina asta ... am obtinut un lucru bun si toata lumea a fost multumita . 

         Nu inteleg de ce se cer lucrari Boieresti la bani de Practiker ...Un lucru executat manual care sa dureze , o Bijuterie Bizantina ... Crezi Stimate client ca-l vei obtine la un pret de salariu mediu lunar ? Ce fac eu , nu este zidarie si manipulare de materiale . 

        Uni mi-au spus ...am incercat ... de dragul negocieri . Poti negocia cand sti ce se intampla , sau poate doar pt a negocia . Se poate Plati pretul sau nu . asta este tot . 

        De ce Cumparati Pantofi de Piele si nu din Vinilin ?

       Nu Oricine are dreptul de a primi o lucrare de Exceptie ... Ai bani sa platesti Stimate Client  , poti sa-mi ceri sa-ti fac un Castel din Caramida , si iti fac  ...Esti un Boier iti permiti si eu Execut ...dar am vazut cazuri , cand nu aveau bani de Caramizi si au vrut sa ma puna sa lucrez din pietre ... Este inutil , mi-au cazut mainile pe langa corp , ce sa le mai spun .


            Eu nu sunt ieftin , eu sunt eficient , execut ce va doriti . O lucrare de o luna , fara fiare inauntru care distrug lucrarea prin variatiile de temperatura ... aveti idee cam cum se face si de cata experienta in domeniu ai nevoie ???.
            Un Chirug te opereaza si il platesti ...v-a operat vreodata vreo Asistenta ?

            Am demolat pana acum peste 40 de gratare executate de asa zisi MESERIASI , care au crapat si au facut fisuri . Este chiar asa de greu , sa le cereti o recomandare , sa vedeti si Dtra o lucrare facuta de asa zisi  Meseriasi acum 5 ani , sa vedeti cum s-a comportat in Timp ???

            


       Cu Stima . Marius 


































    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008