O Masa De Scoici , trebuie sa aive niste Calitati . Sa nu Ovalizeze la Temperatura , Sa Nu topeasca Racordurile FleXibile , Sa Nu sara in Aer Butelia de Alimentare , Sa Incalzeasca Uniform Suprafata de Coacere .
Alegerea Materialului se Poate Face Dupa Mai Multe Criterii dar... Trebuie Sa Sti ... Ce Tabla Cumperi , Cum o Faltuiesti , Cum o Prelucrezi pt Coacere , Cum ii Faci Calirea , Cum Imbini Marginile pt a nu se Ovaliza Materialul Ulterior la temperatura . Distanta de Ardere a Arzatorului Pt a Nu Afuma Produsele , Etc ....Concret daca Nu Sti ...Nu iti Voi Spune . Si Daca O Vezi , sa nu ai Impresia ca o si Faci , Multe Muste Bazaie , Putine Fac Miere .
Iar Cand cer Pret De Manopera sa Sti ce Cuprinde . Si in General Stimate Coleg sau Client , la Mine este Pret Nenegociabil .
Cu Stima Marius