Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
TURISM
  • Toata tara
    CAUTA

    Vila Ambient 5* Cristian Brasov


    37.5 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 23 Iun 2022 07:51 - ID: 169192  
    TARA DESTINATIE
    LOCALITATE
    MASA INCLUSA

    DESCRIERE
    Descrierea unitatii:
      
      Vila Ambient- Bunastare de 5 astri!
      
      
      
      A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata, de curand infiintata, o vila de vacanta pe nume Ambient, o mandrete de casa cu bucate pe masa, care va pofteste cu inima deschisa in comuna Cristian! Aici va puteti simti ca-n paradis si veti avea parte de tot ce va doreste sufletul. Casa a fost construita in 1797 insa a fost complet refacuta, pentru bunastarea oaspetilor nostri dragi, in 2010.
      
      
      
      Locatie :
      
      Bucurati-va, dragii nostri oaspeti, de comuna Cristian, acest loc linistit si bogat in istorie de langa Brasov, unde Vila Ambient va invita la bunastare de 5 astri!
      
      
      
      Dormitoarele :
      
      Cele 6 dormitoare, fiecare cu paturi mari si bai, va asteapta sa sedeti oleaca si sa va incantanti ochiul si inima. Mirosul plin de istorie al lemnului, mestesugitele picturile de pe mobila din incaperi, perdele si cuverturile albe ca laptele iscusit impodobite cu broderii minunate va vor face, dragi oaspeti, sa va simtiti ca intr-un palat dintr-un basm care odinioara v-a mangaiat copilaria, mai ales ca aici aveti parte de tot ce va pofteste inimioara!
      
      
      
      Sala de mese (capacitate 22 persoane) :
      
      Poftiti de va ospatati, dragii nostri, in falnica sala a vilei Ambient care, cu masa lunga din mijloc, zamislita din lemn si impodobita cu mestesugite modele florale, cu lumina si caldura focului din semineu care va va mangaia pe inserat, va imbie la un strasnic ospat, pe care il puteti pregati chiar voi sau, daca doriti, un bucatar atotstiutor si iscuit in pregatirea bucatelor de toate felurile, medaliat peste mari si tari!
      
      
      
      Bucataria :
      
      Daca indragiti prepararea bucatelor pentru strasnicele ospete, va poftim cu mare drag in bucataria vilei Ambient care nu va lasa niciodata la nevoie! Aici nimic nu va lipseste, aveti cuptor, plita, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea si toate uneltele, ulcioarele, strachinile si cupele pe care sa le umpleti cu bucate si licori alese!
      
      
      
      Crama :
      
      Sa inchinam o cupa de vin pentru voi, dragii nostri oaspeti, pentru ca o cupa de vin adapa nu doar gatlejurile insetate o cupa de vin adapa o seara frumoasa cu strasnice clipe vrednice de a fi amintite mult de-acum inainte! Si ce loc mai bun avem pentru asta decat minunata crama a vilei, unde pe langa o gura de vin, va veti bucura si de o gura de istorie! Peretii zamisliti din piatra mangaiati de felinare palpainde mirosul de lemn al meselor, totul imprejur va imbie sa sedeti si sa va rasfatati cu cele mai gustoase vinuri, demne de faima locului!
      
      
      
      Relaxare :
      
      Si pentru ca Vila Ambient te pune in contact si cu modernul si luxul din zilele noastre, avem placerea de a va invita la piscina noastra acoperita, unde va veti putea bucura de o baie relaxanta in Jacuzzi sau va veti putea delecta la sauna. De asemenea, barul va asteapta la primul etaj cu bauturi racoritoare si oricand va puteti invita prietenii la un tenis de masa sau biliard.
      Locatia dispune acum si de aer conditionat.
      
      
      
      Exterior :
      
      Nu am neglijat insa nici exteriorul. In curte veti descoperi un incantator foisor cu gratar, inconjurat de o gradina ca in povesti, cu flori multicolore, pomisori, arbusti si sezlonguri, unde va veti putea bucura din plin de razele soarelui!
      
      Si daca doriti sa va simtiti mai aproape de traditiile vremurilor de odinioara, crama noastra va va incanta cu o selectie din cele mai bune vinuri autohtone si cu o gustare traditionala care cu siguranta va va incanta simturile!
      
      
      
      Servicii si Facilitati :
      
      Ne e drag sa va povestim acum si cate ceva despre ce ne-am mai gandit noi ca va va bucura sufletul! Vila Ambient va asteapta cu internet wireless, parcare privata, piscina acoperita si incalzita, Jacuzzi, sauna, biliard, tenis de masa, bucatarie cu tot ce aveti nevoie, unde puteti pregati cu manutele dumneavoastra alesele bucate sau unde bucatarul nostru de nadejde, iscusit in ale mancarii va poate incanta cu un ospat pe cinste! Organizam si tururi de fotografie in imprejurimi, scurte excursii in apropiere (la cetatea Rasnov, Castelul Bran, Castelul Peles, etc) si de asemenea veti avea prilejul de a cunoaste si va bucura de programul special, Ambient Exclusive .
      
      Si inca nu am terminat, mai avem si altele sa va oferim: asternuturi, prosoape, halate, papuci de unica folosinta, servicii de curatenie, ingrijitor pentru incalzire si piscina precum si lemne pentru gratar! Toate sunt oferite gratuit in semn de apreciere ca ne-ati calcat pragul.
      
      
      
      Imprejurimi :
      
      Din Cristian, puteti ajunge foarte usor la Rasnov, unde veti putea fi partas la alte fete ale istoriei, daca va opriti la cetate sau puteti sa va oferiti un ragaz la Bran, unde sa vizitati faimosul castel!
      
      
      
      Cristian-ul se afla doar la 9 km de Brasov, o mandrete de oras a Romaniei, cu o strasnica faima in toata lumea, pentru ca e un loc de basm atat vara cat si iarna si intotdeauna va va astepta cu bratele deschise!
      
      
      Structura camere:
      
      Dormitoare:
      6 dormitoare cu paturi matrimoniale si bai proprii
      
      Spacii comune:
      Bucatarie complet utilata
      Living room
      Sala de mese cu semineu
      Crama
      Camera de jocuri: tenis de masa/biliard
      Bar
      Piscina interioara incalzita
      Jacuzzi
      Sauna uscata
      
      Bucatarie
      Aragaz
      Plita
      Cuptor
      Cuptor cu microunde
      Frigider
      Congelator
      Lada frigorifica
      Filtru de cafea
      Prajitor de paine
      Fierbator de apa
      
      Baie:
      Cada - in unele bai
      Dus - in toate baile
      Jacuzzi - in unele bai
      Uscator de par - in toate baile
      
      Multimedia:
      Televizor LCD in fiecare camera
      Camera TV comuna
      Cablu TV / Satelit
      Internet Wireless
      DVD player
      Sistem audio 5.1 in living si in sala de mese
      Sistem audio 4.0 la piscina
      Prize electrice de 220V
      
      Facilitati Exterior:
      Gradina - 250 mp
      Locuri de parcare private
      Curte
      Gratar pe carbuni
      Mobilier de exterior
      
      Servicii Aditionale:
      Prosoape (gratuit)
      Asternuturi (gratuit)
      Servicii de curatenie (gratuit)
      Catering si barman (la cerere)
      Preparare mese tradicionale (la cerere)
      Mic dejun (la cerere)
      Internet Wireless (gratuit)
      Baby-sitters (la cerere)
      Balcon
      Veranda
      Terasa


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    23 Iun 2022  ·  Valabilit. 21 Sept 2022  ·  Afisari : 75  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    EURO-TOUR S.R.L.
    SERVICII
    Membru de 15 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008