Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SANATATE & FRUMUSETE
  • Toata tara
    CAUTA

    PEELING CREMA FACIAL SI CORPORAL INSTANT CU AZULENA DR. TEMT

    102 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret

    in stoc
    Optiuni livrare
    URGENT CURIER - 30 RON
    LIVRARE LA ADRESA SPECIFICATA IN MAXIM 48 ORE
    POSTA ROMANA - 15 RON
    LIVRARE LA DOMICILIU IN MAXIM 3 - 5 ZILE
    LIVRARE GRATUITA URGENT CURIER - 0 RON
    COMENZI PESTE 300 RON

    Adaugat la data de 4 Nov 2019 04:24 - ID: 185460  
    DESCRIERE
    DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
      
      Peelingul este cea mai sigura si mai eficienta modalitate de intinerire a pielii si consta in inlaturarea controlata a stratului superior al epidermei, cel care arata semnele de imbatranire, in acelasi timp cu consolidarea dermului pentru a obtine o piele mai tanara si mai sanatoasa.
      
      Scopul peelingului este de a trata ridurile fine din jurul ochilor si gurii si ridurile adanci aparute ca urmare a imbatranirii, expunerii la soare, poluantilor. De asemenea sunt rezolvate anumite tipuri de acnee, cicatrici superficiale si pete cauzate de varsta, soare, sarcina sau de folosirea anticonceptionalelor.
      
      TOATE PEELINGURILE PRODUSE DE LABORATOARELE DR. TEMT POT FI UTILIZATE PE FATA SI PE CORP.
      
      PEELING CREMA FACIAL SI CORPORAL INSTANT CU AZULENA DR. TEMT este un peeling special conceput pentru toate tipurile de ten, cu exceptia celui cu acnee si cu capilare dilatate.
      
      PEELING CREMA FACIAL SI CORPORAL INSTANT CU AZULENA DR. TEMT este un peeling sub forma de crema cu doua tipuri de cristale intarite care realizeaza exfolierea intr-o singura faza, este un peeling mecanic care lasa pielea luminoasa, fina si catifelata.
      
      PEELING CREMA FACIAL SI CORPORAL INSTANT CU AZULENA DR. TEMT este un peeling mai usor, o crema delicata de exfoliere cu proprietati deosebite de netezire a pielii.
      
      INGREDIENTE PRINCIPALE.
      
      AZULENA este un ulei volatil obtinut prin distilare la abur din musetel german, avand culoarea albastra, specifica cerului senin dintr-o zi insorita. Musetelul german contine o mare varietate de elemente active cu rol antiinflamator si antioxidant semnificativ fiind folosit inca din antichitate pentru calitatile sale revigorante. Musetelul este lipsit de de toxicitate, fiind recomandat in compozitia produselor cosmetice pentru pielea sensibila a copiilor.
      
      Azulena are proprietati antiinflamatorii, linistitoare, bacteriostatice si bactericide, trateaza acneea, rozaceea, ajuta la vindecarea ranilor si fragilitatii capilare, regenereaza pielea.
      
      CRISTALE INTARITE DE STEARINA (abraziv mecanic) faciliteaza exfolierea stratului de celule moarte de la suprafata pielii.
      
      ULEI DE PARAFINA este folosit ca lubrifiant, este de asemenea, un izolator de umiditate util pentru afectiuni ale pielii locale caracterizate prin deshidratarea tesuturilor; hidrateaza si regleaza continutul de apa in piele.
      
      GLICERINA este un foarte bun emolient, cu rol important in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii, fiind un umectant care atrage si absoarbe apa; asigura o hidratare optima a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice, imbunatateste textura pielii, aceasta devenind catifelata.
      
      MOD DE FOLOSIRE.
      
      PEELING CREMA FACIAL SI CORPORAL INSTANT CU AZULENA DR. TEMT se aplica dupa curatarea temeinica a tenului, in strat mai gros pe fata, gat sau corp (evitati zona ochilor). Nu este nevoie sa lasati sa se usuce. Se maseaza cu miscari circulare ale degetelor. Resturile indepartati-le cu apa calduta.
      
      Produsul ofera o exfoliere completa a fetei si corpului.
      
      MOD DE AMBALARE 100 ML - 102 RON; 250 ML - 138 RON.
      
      IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    4 Nov 2019  ·  Valabilit. 2 Feb 2020  ·  Afisari : 224  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    DISTRIBUITORI
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    1 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008