Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SANATATE & FRUMUSETE
  • Toata tara
    CAUTA

    CREMA CU COLAGEN VEGETAL SI ULEI DE MIGDALE ANTIRID CU EFECT DE LIFTING FACIAL DR. TEMT

    125 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret

    in stoc
    Optiuni livrare
    URGENT CURIER - 30 RON
    LIVRARE LA ADRESA SPECIFICATA IN MAXIM 48 ORE
    POSTA ROMANA - 15 RON
    LIVRARE LA DOMICILIU IN MAXIM 3 - 5 ZILE
    LIVRARE GRATUITA URGENT CURIER - 0 RON
    COMENZI PESTE 300 RON

    Adaugat la data de 27 Iun 2022 10:50 - ID: 191018  
    DESCRIERE
    Crema cu colagen vegetal si ulei de migdale antirid cu efect de lifting facial Dr. Temt regleaza nivelul de hidratare al pielii, reduce ridurile fine si cele profunde, previne formarea de noi riduri, incetineste imbatranirea, are efect de lifting facial, incurajeaza productia de colagen a pielii, creste elasticitatea si repara problemele pielii datorate utilizarii de produse cosmetice de proasta calitate sau gresit folosite.
      
      Crema cu colagen vegetal si ulei de migdale antirid cu efect de lifting facial Dr. Temt contine colagen concentrat activ de origine vegetala care are moleculele de dimensiuni mai mici decat colagenul de origine animala si care penetreaza mult mai usor si mai adanc in straturile pielii, restructurand si consolidand fibrele de colagen si elastina. Aceasta crema contine, de asemenea un factor de protectie solara SPF 2 - 3, imbunatateste textura si restabileste stralucirea naturala a pielii.
      
      Crema cu colagen vegetal si ulei de migdale antirid cu efect de lifting facial Dr. Temt lasa pielea stralucitoare, luminoasa si catifelata.
      
      Ingrediente principale.
      
      Colagen vegetal concentrat activ hidrateaza profund pielea si incetineste procesul de imbatranire; pielea se regenereaza si intinereste vizibil; netezeste ridurile si previne aparitia ridurilor noi; ajuta la vindecarea pielii predispusa la alergii; netezeste si lumineaza cicatricile; regenereaza pielea dupa arsurile cauzate de expunerea la soare; accelereaza vindecarea ranilor si a altor afectiuni ale pielii.
      
      Ulei de migdale dulci are un rol hranitor si de uniformizare a pielii. Uleiul de migdale este bogat in vitaminele A, B si minerale, care au un rol de tonifiere si revitalizare a pielii.
      
      Uleiul de migdale este indicat si pentru calmarea inflamatiilor si iritatiilor aparute pe piele. In plus uleiul de migdale este recomandat persoanelor cu tenul uscat, deoarece acestea sunt predispuse la aparitia fenomenului de imbatranire precoce.
      
      Indicatii de utilizare.
      
      Daca se utilizeaza in saloanele de infrumusetare se recomanda a se aplica la sfarsitul tratamentului cosmetic dupa folosirea fiolelor cu colagen si a mastii cu colagen.
      
      Pentru ingrijirea la domiciliu, aceasta poate fi aplicata dimineata si seara pe fata, gat si decolteu in strat subtire masandu-se cu miscari circulare pana intra in piele.
      
      Mod de ambalare, Pret 50 ML - 125 lei; 250 ML - 178 lei.
      
      Telefon comenzi 0748198568.


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    27 Iun 2022  ·  Valabilit. 25 Sept 2022  ·  Afisari : 273  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    DISTRIBUITORI
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    1 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008