Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
PAZA SI PROTECTIE
  • Toata tara
    CAUTA

    Sistem alarma imobil


    30 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 4 Mar 2011 10:11 - ID: 253097  
    DESCRIERE
    Avand in vedere actele si evenimentele infractionale petrecute in ultimul timp, precum si prevederile legale in ceea ce priveste obligativitatea masurilor pentru prevenirea unor astfel de evenimente, va supunem atentiei oferta societatii noastre in ceea ce priveste serviciile de securitate.
      MOLID TEHNIC SERVICE S.R.L., este o societate care activeaza in zona Moldovei si promoveaza conceptul de servicii totale pentru orice aplicatie in domeniul sistemelor si serviciilor de securitate, fiind licentiata cu licenta nr. 1943/ T / 22.03.2010.
      Societatea MOLID TEHNIC SERVICE S.R.L. este beneficiara unui program cu finantare europeana, program prin care ofera gratuit sisteme de alarmare.
      Aceste sisteme oferite in custodie pot asigura securitatea spatiilor cu destinatii dintre cele mai variate:
      - spatii comerciale,
      - spatii de cultura,
      - sedii de firme sau birouri,
      - locuinte ale persoanelor fizice,
      - institutii de invatamant,
      - unitati de cult,
      - institutii de invatamant:scoala, gradinita, liceu,
      - cabinete medicale, etc.
      Sistemele pe care le oferim au posibilitatea de a fi conectate la dispeceratul societatii noastre, fiind astfel monitorizate permanent. Orice tentativa de efractie este sesizata imediat, iar dispecerii nostri pot anunta beneficiarul, postul local de politie, unitatile de paza contractuala, adica orice persoana care poate verifica starea obiectivului dispecerizat si poate interveni pentru a dejuca tentativa de efractie.
      Beneficiarii nostri vor beneficia gratuit de intregul echipament de securitate, singurul cost fiind cel al abonamentului lunar pentru dispecerizare. Precizam ca nu se va plati nici instalarea sistemului de alarma, nici eventualele service-uri care vor interveni pe parcursul contractului.
      Valoarea abonamentului de monitorizare incepe de la 100 ron/luna, fara TVA
      Continut kit
      - centrala DSC PC 585 � 1 buc
      - detector prezenta LC100 PI � 3 buc
      - contact magnetic -1 buc
      - modul Seka GPRS BUS -1 buc
      - sirena exterior Lady Pi -1 buc
      - Acumulator 12V/2.4 Ah -1 buc
      - Acumulator 12V/4 Ah -1 buc
       Societatea MOLID TEHNIC SERVICE S.R.L. mai poate oferi instalari de alarmare efractie oricat de complexe, semnalizare incendii, supraveghere video, control acces si pontaj electronic, interfoane audio si video, bariere automate pentru control acces auto.
       Societatea noastra dispune de un departament tehnic foarte eficient, personalul fiind instruit permanent in domeniul electronicii utilizate in sistemele de securitate, iar in caz de necesitate se intervine pentru remedierea defectiunilor.
       Datorita vastei experiente de peste 15 ani pe care o avem, precum si a portofoliului mare de peste 3000 de clienti consideram ca suntem o societate care poate oferi servicii complete si de buna calitate in domeniul sistemelor de securitate.


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    4 Mar 2011  ·  Valabilit. 2 Mar 2016  ·  Afisari : 9  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    COMERCIANTI
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008