Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
MASINI
  • Toata tara
    CAUTA

    Folii auto autorizate RAR


    350 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 15 Nov 2012 10:54 - ID: 279454  

    DESCRIERE
    Century Service - Glass Tuning este autorizat sa aplice filme auto certificate de RAR si de Politie pentru piata romaneasca.
      
      Foliile prezente in oferta noastra, produse de CP Films - SUA marca Llumar si Solarzone, sunt de cea mai buna calitate oferita pe piata actuala, autentificarea parametrilor si a datelor foliilor fiind garantate de rezultatele efectuate de laboratoare independente.
      Garantia oferita de societatea noastra este de 7 ani de zile atat pentru montajul foliei cat si pentru montarea si demontarea panourilor de usi.
      
      Echipa noastra are o experienta de peste 8 ani de zile pe piata montatorilor de folii auto profesionale avand in portofoliu peste 12000 de autoturisme infoliate in toata tara.
      
      De asemenea societatea noastra beneficiaza de increderea majoritatii vanzatorilor si dealerilor auto din Brasov si din imprejurimi cu care avem relatii foarte bune in urma faptului ca servicile noastre sunt realizate intr-un mod profesional.


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    15 Nov 2012  ·  Valabilit. 14 Nov 2017  ·  Afisari : 31  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    GLASS TUNING S.R.L.
    SERVICII
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008