Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SERVICII
  • Toata tara
    CAUTA

    traduceri italiana

    5 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 24 Apr 2009 11:50 - ID: 28273  
    LIMBA
     ROMANA

    DESCRIERE
    a oferim întreaga gamă de servicii de traduceri italiana , incluzând traducerea de texte din limba română în limba italiana şi din italiana în română.
      
      Traducerile in italiana sunt realizate de traducători de o înaltă calificare, specialişti cu o vastă experienţă practică în domeniu.
      
      Traducătorii biroului nostru de traduceri vă vor realiza, calitativ şi profesionist, traducerea textelor in sau din italiana cu orice grad de dificultate în cel mai scurt timp posibil.
      
      În afara traducerilor scrise, biroul nostru de traduceri italiana oferă serviciul de interpretariat consecutiv şi simultan.
      
      Puteţi să programaţi la biroul nostru de traduceri serviciile de interpretariat italiana pentru întâlniri de afaceri sau pentru orice alte convorbiri, inclusiv telefonice sau pentru întâlniri de delegaţii.
      
      Biroul nostru de traduceri italiana din Bucureşti vă poate realiza nu numai traducerea de documente in limba italiana, dar şi legalizarea lor notariala
      
      Compania Albion lucreaza cu unii din cei mai buni traducatori autorizati de limba italiana din Romania.
      
      Indiferent de volumul de pagini pe care il aveti de tradus, fie ca este vorba de traduceri autorizate sau legalizata din romana in italiana sau din italiana in romana, va putem indeplini conditiile dumneavoastra !
      
      *****


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    24 Apr 2009  ·  Valabilit. 23 Apr 2014  ·  Afisari : 3  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    ALBION S.R.L.
    COMERCIANTI
    Membru de 15 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008