Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
CURSURI
  • Toata tara
    CAUTA

    curs cosmetica


    300 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 22 Iun 2011 08:49 - ID: 306793  
    DESCRIERE
    Cursurile de cosmetica se desfasoara pe parcursul a 6 luni si va confera calificarea in meseria de cosmetician.Scoala este autorizara de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar diploma de calificare este emisa de aceste ministere, si este recunoscuta in UE.
      In timpul primului modul numit Estetica Generala , veti invata teoretic si practic toata tehnicile cosmetice necesare sa lucrati in orice salon In modulul doi numit Terapii de ten, si modulul trei numit Terapii Corporale, veti primi informatii avansate privind aceste tematici care vor face diferenta intre elevele acestei scoli si alte esteticiene.Cunostintele primite in aceste module va vor ajuta sa faceti fata celor mai inalte exigente.
      Mentionam ca practica se face in scoala , cu modele aduse din exterior sub supravegherea profesoarei.Programa scolii acopera in totalitate programa ministerului, astfel incit nu veti avea nevoie da cursuri suplimentare pt a acoperi competentele meseriei de cosmetician.
      Programa cursurilor: aparate profesionale folosite īn cosmetică, metode folosite pentru īngrijirea corporală, examenul cosmetic, fişa cosmetică, clasificarea tipurilor de ten, procese care stau la baza tratamentului cosmetic, masajul facial, măşti cosmetice, scheme de tratament pentru diferite tipuri de ten, pensat si vopsit gene si sprancene, machiaj, epilaţii cu ceară de unică folosinţă.
      I. Noţiuni despre piele: structura pielii, funcţiile pielii; boli de piele
      II. Faţă: noţiuni teoretice despre tipurile de ten, clasificările tipurilor de ten, afecţiuni ale pielii, etiologie, tratarea şi ameliorarea cosmetică, tehnici pentru reducerea ridurilor şi īntinerirea tenului, tehnici pentru tenul acneic etc.
      III. Corp: noţiuni teoretice despre ţesutul adipos, celulită, drenaj limfatic şi alte tehnici ce se folosesc īn tratamentele de remodelare corporală.
      Absolvirea cursurilor presupune stăpānirea tuturor informaţiilor teoretice precum şi a tehnicilor īnvăţate.
      La terminarea tuturor modulelor, cursantele susţin un examen de absolvire ce constă īn:
      - probă (scris şi oral) pentru verificarea cunoştinţelor
      - probă practică
      SE ACORDA DIPLOME AVIZATE DE MINISTERUL MUNCII SI AL EDUCATIEI, RECUNOSCUTE IN STRAINATATE.
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    22 Iun 2011  ·  Valabilit. 20 Iun 2016  ·  Afisari : 14  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SERVICII
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008