Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
BIJUTERII & CEASURI
  • Toata tara
    CAUTA

    Gemstones Bijou iti da bijuteria gratis – intra in concurs!

    1 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 18 Iul 2011 12:15 - ID: 319222  

    DESCRIERE
    Timisoara, Romania – 18 iulie 2011 - Gemstones Bijou a dat startul la concurs! Premiul castigatorului consta intr-un pandantiv cu lant din aur galben, cu diamante, a caror frumusete nu o poti nega.
      
      Concursul se desfasoara la nivel national in perioada 18 iulie – 18 august 2011, iar regulamentul acestuia este disponibil pe *****. Cumpara orice produs din magazinul online Gemstones Bijou, bifeaza ca esti de acord sa te inscrii in concurs si intri in cursa pentru un premiu rafinat.
      
      Castigatorul va fi ales pe data de 19 august. Detaliile bijuteriei pot fi gasite si pe *****, cautand in catalog codul P425. Orice persoana care are cel putin 18 ani si locuieste pe teritoriul Romaniei poate participa la concurs.
      
      Cumpara orice bijuterie din magazinul online ***** si poti castiga un minuntat pandantiv cu diamante, elegant, usor transformabil intr-un cadou romantic! De ce sa faci cadou o bijuterie, cand poti oferi doua, la pretul unuia?
      
      Da clic aici http://***** pentru a citi regulamentul concursului.
      
      Despre Gemstones Bijou
      Gemstones Bijou ofera bijuterii sofisticate, rafinate, care nu depind de moda si nu au varsta. Bijuteriile pot fi gasite la magazinele din Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, sau pe *****.
      Telefon: 0730330929
      Email: *****


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    18 Iul 2011  ·  Valabilit. 16 Iul 2016  ·  Afisari : 28  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SC MERITA CITIT SRL
    SERVICII
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008