Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SANATATE & FRUMUSETE
  • Toata tara
    CAUTA

    Singuratatea si Depresia de Sarbatori ! Sunt aici pentru tine !!!


    70 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 15 Sept 2013 10:33 - ID: 377133  
    DESCRIERE
    Singuratatea si Depresia de Sarbatori ! Sunt aici pentru tine !!!
      
      Pierderea unei persoane dragi este mai intens resimțită de Sărbători, stiu...
      
      A fi singur/a poate fi destul de dificil in viata de zi cu zi, oricat de multi alti stimuli ai in viata ta, insa si mai greu este atunci cand apar sarbatorile de familie, in care fiecare isi face planuri cu cei dragi, cu soti sau parteneri, cu copii, cu prieteni dragi, doi cate doi.
      Iesi pe strada, dai de lumini, de oameni cu cadouri in mana, precipitati, aglomerati si tot mai stresati.... Si daca fata de ei mai poti minti sau evita, pe tine nu te poti minti ...
      
      Este foarte important sa-ti asumi faptul că tu ești aici și că persoana pierdută și-ar dori ca tu să te bucuri și să sărbătorești Crăciunului sau Revelionul ca pe vremuri. Trebuie să-ți asumi cu maturitate condiția pe care o ai acum și să duci mai departe sărbătorile de iarnă ca pe un moment de celebrare.
      
      Acceptă-ți viața cu bune și cu rele!
      
      Accepta tristețea, singurătatea, dar asta nu înseamnă că trebuie să te adâncești în ele până nu mai găsești o cale de ieșire. Viața nu este roz de la un capăt la altul, trebuie să cauți clipele de bucurie, să lupți pentru ele, fiind convins/ă că le meriți.
      
      Pe un fond de vulnerabilitate, pe istorie de depresii preexistente creste foarte mult pericolul suicidului, pericolul de a intra intr-o depresie, de a-ti constientiza de fapt nefericirea. Depresia este o emotie a renuntarii si, in loc sa lupti te retragi si mai mult in tine, te inchizi si mai mult in tine, te simti si mai nefericit, trist.
      
      Un lucru foarte important: depresiile de sarbatori se nasc pentru ca tu le lasi, pentru ca nu te tii ocupat si iti lasi mintea sa fabuleze si sa te impinga la ganduri negativiste! Asa ca, in loc sa te lasi coplesit de emotii, mai bine invata sa gasesti punctele forte ale situatiei in care te afli.
      
      Nu lua singurătatea ca pe un dezastru !!!
      Faptul ca ai mai mult timp si spatiu pentru propria persoana te face sa percepi singuratatea mai degraba ca pe un dar, decat ca pe o povara. Pe de alta parte, clipele petrecute de unul singur sunt mai pretioase decat cele alaturi de oameni plictisitori. Important este sa-ti pastrezi optimismul. Singuratatea nu ne mai sperie si nu ne mai doare daca invatam sa traim singuri. Astfel, nu am mai resimti tristetea in preajma sarbatorilor (Craciun, Revelion, Pasti, zile onomastice).
      
      Daca ramanem ancorati in trecut, uitam sa mai traim in prezent. Este important sa ne acceptam asa cum suntem, cu bucurii si necazuri, cu impliniri si regrete. Ideea este sa descoperim partea buna in orice lucru.
      Sa invingi depresia, poate fi un lucru dificil, mai ales in aceasta perioada, dar fiecare gand negativ alungat este un pas in directia cea buna. Consilierea și terapia suportivă este bine venita in aceasta perioada si-ti oferă un mediu de acceptare și încurajare.
      
      Nu te abandona tristetii ! Cere-mi ajutorul !
      Hai sa schimbam acest lucru impreuna! Sunt aici pentru tine !
      
      
      Tel:0723.08.10.70


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    15 Sept 2013  ·  Valabilit. 14 Sept 2018  ·  Afisari : 13  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SERVICII
    Membru de 12 ani · Online acum 3 luni
    0 abonati



       Anunturi promovate     promoveaza anunturile tale aici

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008