Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
ELECTROCASNICE
  • Toata tara
    CAUTA

    Panouri radiante Sunjoy SR 9

    506.36+tva EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret

    cu precomanda

    Adaugat la data de 16 Feb 2015 19:21 - ID: 407349  
    STARE
     NOU

    DESCRIERE
    Oferta speciala pentru aceasta luna : Panoul radiant Sunjoy SR9- reducere de 10% la pretul de lista, astfel in loc de 557 Euro+ TVA la cumpararea unui panou radiant platiti doar 506.36 Euro+TVA.
      Panoul radiant Sunjoy SR 9 reprezinta o revolutie in sistemele de incalzire si cind spunem aceasta ne referim la multiplele avantaje pe care le prezinta incalzirea cu aceste sisteme comparativ cu celelalte sisteme existente la ora actuala.
      Principiul dupa care functioneaza aceste sisteme de incalzire este identic cu cel dupa care soarele incalzeste pamintul prin intermediul radiatiei infrarosii. Se poate monta pe tavan sau pe perete.
      Tehnologia folosita este aceea de reflectie speciala: toata caldura infrarosu este transferata catre o singura directie(in fata) - nici un fel de caldura nu este emanata catre spatele panoului. Pentru a avea o eficienta maxima este bine ca panourile sa fie montate pe tavan, cat mai aproape posibil de centrul incaperii, cu baza mica a panoului indreptata spre fereastra, la o distanta de cel putin 1 metru de la fereastra ! Panoul se fixeaza in perete cu ajutorul celor 4 suruburi livrate odata cu placa, dupa care se pun capacelele ornamentale pentru a masca gaurile de fixare.
      Termostatul se va monta pe perete, in dreptul laturii mari a placii radiante, la o inaltime de 1, 5- 2 metri.
      Dimensiuni (cm):60x150x2, Puterea este de 950w pentru un spatiu de 20-24 mp. Garantia produsului este de 10 ani. Transport gratuit.


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    16 Feb 2015  ·  Valabilit. 15 Feb 2020  ·  Afisari : 34  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SC AMROX S.R.L.
    DISTRIBUITORI
    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008