Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
ELECTROCASNICE
  • Toata tara
    CAUTA

    Panouri solare cu circuit inchis

    pret neprecizat
    MesajFavorite
    Alerta pret

    cu precomanda

    Adaugat la data de 9 Mar 2012 12:42 - ID: 410473  

    DESCRIERE
    Sistemele cu panouri solare cu circuit inchis au in componenta un numar variabil de tuburi vidate respectiv panouri solare precalculate pentru a incalzi o anumita cantitate de apa menajera sau aport la incalzire.
      Daca aveti de gand sa legati panourile solare in retea, aveti oportunitatea de a va dezvolta sistemul pe masura ce va mai permiteti sa achizitionati noi panouri, fiind vorba de retea, oricand se mai poate adauga inca unul. Daca aveti de gand sa va extindeti mai mult din start, atunci exista un numar de pasi pe care va trebui sa-i urmati pentru a afla cat de multe panouri veti avea nevoie pentru a compensa toata energia utilizata in casa dvs.
      Avantajul sistemelor de panouri solare cu tuburi vidate este ca pot fi dimensionate dupa nevoia de apa calda menajera, astfel putand fi asigurate capacitati foarte mari de apa calda instant.
      In cazul Asociatie de Proprietari sau locatari se pot dimensiona sisteme corespunzatoare numarului de persoane ce locuiesc in acel imobil (bloc sau casa cu mai multe apartamente).
      Pensiunile, cantinele, internatele, hotelurile, scolile, spitalele isi pot asigura necesarul de apa calda menajera in jurul a 80% de-a lungul intregului an facandu-se astfel economii consistente la gaz, curent, lemne, pacura sau orice alt combustibil conventional poluant.
      In funcie de numarul de persoane care consuma zilnic apa menjera sunt sisteme pentru 125, 140, 180, 200, 270, 300 litri. Pentru cantitati mai mari acste sisteme se pot inseria.
      La sistemele cu aport la cadura sunt folosite boilere cu 1, 2, 3 serpentine cu capacitati de 150, 200, 250, 300, 400, 500, 750 litri. Pentru cantitati mai mari se pot face comenzi speciale de boilere de 1000, 1500, 2000 litri si se pot inseria. Panourile solare aferente sunt cu 15, 18, 20, 22, 24, 25, 30 de tuburi. Aceste panouri sunt livrate la pachet cu boilerele de mai sus in numar calculat sau se pot suplimenta.


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    9 Mar 2012  ·  Valabilit. 8 Mar 2017  ·  Afisari : 36  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SC AMROX S.R.L.
    DISTRIBUITORI
    Membru de 13 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008