Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
CONSULTANTA
  • Toata tara
    CAUTA

    Consultanta achizitii publice SEAP


    250 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret

    cu precomanda

    Adaugat la data de 14 Mar 2024 17:55 - ID: 438244  
    DESCRIERE
    Intreprinderea Individuala Novacescu Laurentiu Bogdan ofera firmelor (societatilor comerciale) consultanta in domeniul achizitiilor publice.
      Voi incerca sa raspund la urmatoarele intrebari pe care dumneavoastra ca operatori economici vi le puneti:
      1. Documentatia de atribuire (caietul de sarcini) conceputa de o institutie publica va da batai de cap? Nu stiti daca se incadreaza in reglementarile legale? Oferta de licitatie la achizitii publice este transmisa in timp util si contine toate documentele solicitate de institutia publica?
      2. Intampinati dificultati in inregistrarea produselor/serviciilor/lucrarilor in licitatii ONLINE din SEAP Catalog Electronic?
      3. Nu cunoasteti care sunt modalitatile de a semna documentele solicitate de catre institutia publica, cu semnatura electronica, utilizand un certificat digital valabil?
      4. Reducerea costurilor se poate realiza si prin cumparaturi ONLINE licitatii ONLINE realizate de catre institutii publice prin SEAP Catalog Electronic.
      5. Autoritatile contractante (institutii publice) initiaza o procedura de atribuire OFFLINE si apoi o continua cu o licitatie electronica SEAP?
      6. Dupa realizarea, incheierea unui contract cu autoritati contractante (institutii publice), acestea sunt obligate sa va elibereze document doveditor privind achizitia publica. Ati primit vreun document la incheierea contractului? In ce consta acest document doveditor privind achizitia publica? De ce este important pentru operatorii economici acest document? Unde trebuie transmis acest document doveditor privind achizitia publica? In cate exemplare se intocmeste acest document doveditor privind achizitia publica?
      7. Criteriile de evaluare a ofertei precizate in Documentatia de atribuire (caiet de sarcini) sunt croite astfel incat sa castige un anumit agent economic? Ce puteti face?
      8. Fondurile proprii puse la dispozitie de catre autoritatile contractante (institutii publice) devin insuficiente in timpul derularii contractului de achizitii publice? Are dreptul agentul economic sa cunosca aceste fonduri inainte de inceperea derularii contractului de achizitii publice? Au obligatia autoritatile contractante (institutii publice) de a face public cuantumul fondurilor publice in achizitii publice?
      Iata numai cateva dintre motivele care stau la baza incheierii unei activitati de consultanta in achizitii publice licitatii ONLINE printr-un Expert achizitii publice, pentru formare profesionala si pentru dobandirea de cunostinte profesionale in domeniul achizitiilor publice.
      
      Ce se ofera?
      1. Inregistrarea in SEAP a operatorului economic - serviciu GRATUIT.
      2. Instalarea certificatului digital - serviciu GRATUIT.
      Pentru tarif accesati pagina TARIFE - Cap. C, pct. 1.


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    14 Mar 2024  ·  Valabilit. 10 Sept 2024  ·  Afisari : 350  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SERVICII
    Membru de 12 ani · Online acum 39 zile
    12 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008