Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SANATATE & FRUMUSETE
  • Toata tara
    CAUTA

    Terapie energetica (Reiki)


    70 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 15 Sept 2013 10:36 - ID: 463998  
    DESCRIERE
    Vindeca-ti sufletul si trupul!
      
      Cu terapie energetică Reiki te voi ajuta sa-tii rezolvi problemele de sănătate fizice, în plan mental, sufletesc i spiritual.
      Terapia energetica nu are contraindicatii si se adreseaza oricarei persoane indiferent de varsta si de starea de sanatate.
      
      
      
      Reiki este tehnica de tratament energetic redescoperit de Dr. Mikao Usui in Japonia la sfarsitul secolului al XIX-lea.
      
      Un tratament REIKI este un lucru extraordinar pentru oricine, indiferent de varsta: sugarii si copii de cativa ani adora REIKI, femeile insarcinate gasesc ca REIKI are un efect puternic de alinare atat pentru ele cat si pentru fat, oricum, adultii de orice varsta vor gasi in REIKI un tratament de mare ajutor pentru orice problema de sanatate sau cauzate de stres.
      
      NU ESTE NEVOIE CA O PERSOANA SA FIE BOLNAVA PENTRU A AVEA DE PROFITAT DE PE URMA UNUI TRATAMENT REIKI - este placut sa te relaxezi, pur si simplu si sa fi incarcat cu energie.
      
      De exemplu, tratand o durere de cap, Reiki poate vindeca si alte organe ale corpului. Chiar daca palmele terapeutului sunt puse pe zona dureroasa, in cazul nostru pe cap, multe din cauzele durerilor de cap isi au cauzele in sistemul digestiv. Daca durerea de cap este provocata de o tulburare intestinala, biliara, energia REIKI ajunge si la intestine, asa cum ajunge si la cap, acolo unde este resimtita durerea.Ambele sunt zone la nivel fizic.
      Daca durerea are cauze emotionale, stresul de exemplu, durerea este la nivelul corpului mental sau al celui spiritual si daca persoana care primeste tratamentul mai sufera si de alte boli, poate de o alergie, Reiki va actiona si asupra acesteia, indiferent daca ea a fost declarata sau nu terapeutului.De aceea trebuie sa privim persoana in totalitate, ca un ansamblu de componente, ci nu partile sale luate separat.
      
      RECOMANDARI INAINTE DE TRATAMENT:
      
      -Nu trebuie sa nu luati o masa copioasa nici inainte si nici dupa tratament, intrucat organismul se relaxeaza si energia este folosita pentru detoxificarea acestuia, alimentele pot stagna in sistemul digestiv.
      -In timpul tratamentului s-ar putea sa simtiti cald, fierbinte, racoare, frig, gadilaturi, senzatie de lumina, s-ar putea sa adormiti si chiar sa visati.Sensibilitatea poate sa difere de la un tratament la altul.
      -In urma unui tratament va veti simti relaxat si plin de energie.
      
      O sedinta dureaza 40-50 min.
      Pret: 60 lei.


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    15 Sept 2013  ·  Valabilit. 14 Sept 2018  ·  Afisari : 51  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SERVICII
    Membru de 12 ani · Online acum 3 luni
    0 abonati



       Anunturi promovate     promoveaza anunturile tale aici

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008