DESCRIERE
® BIANCHEFIOC V 13
HRAN COMPLEMENTAR INTEGRAL SUB FORM DE FULGI PENTRU VACI DE LAPTE ALBE ÎN LACTAbIE DIN RASA PIEMONTEZ ^I BRUN ALPIN
MATERII PRIME PENTRU HRAN: fulgi de lucern uscat 25, 00%, fulgi de porumb 22%, fulgi de orz 20%, fulgi de trâce _i crupe de grâu 10, 00%, fulgi de uruial de orez 10, 00%, fulgi de mazre proteic 4, 00%, fulgi de soia mcinat 4, 00%, fulgi de fin din extract de floarea soarelui 3, 2%, melas de trestie 1, 00%, clorur de sodiu 0, 5%, adaos de principii active 0, 3%.
ANALIZ CHIMIC S.T.Q. %
Umiditate 13, 00
Proteine neprelucrate 12, 00
Grsimi neprelucrate 3, 40
Celuloz neprelucrat 8, 15
Cenu_ neprelucrat 11, 20
Sodiu 0, 23
ADAOS DE PRINCIPII ACTIVE PE KG
(Stabilizate protejate _i/sau microîncapsulate)
(conceput special pentru a garanta aportul vitaminic corect)
Vit.A 13.442, 28 U.I. Oxid de magneziu 35, 85 mg
Vit.D3 716, 92 U.I. DL Metionin 179, 23 mg
Vit.E 7, 17 mg Fier 13, 44 mg
Vit.PP 89, 62 mg Iod 0, 90 mg
Vit.B1 1, 07 mg Cupru 4, 48 mg
Vit. B2 0, 90 mg Acid pantotenic 4, 48 mg
Vit.B12 2 mcg Clorur de colin 89, 62 mg
Vit. B6 1, 07 mg Cobalt 0, 36 mg
Vit. H1 2, 69 mg Seleniu 2 mcg
MOD DE ADMINISTRARE ^I DOZE: A se administra uscat cu furaj verde sau uscat vacilor în lactacie din rasa piemontez sau brun alpin în porcii de 2/3 kg pe cap de vac pe zi. Analizele chimice _i ale vitaminelor sunt garantate numai dac produsul a fost pstrat la loc uscat _i rcoros _i în ambalajul original sigilat. A nu se lsa pe sol _i a se cine departe de razele directe ale soarelui.
Nota bene: acest produs concine numai substance naturale _i de aceea pot exista variacii ale valorilor analitice nutritive.
19 Nov 2014 · Valabilit. 18 Nov 2019 · Afisari :