Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
CONSTRUCTII
  • Toata tara
    CAUTA

    75gr plasa de fibra sticla

    0.175 USD
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 7 Ian 2013 04:13 - ID: 510422  

    DESCRIERE
    Specificatii:
      Ochiurilor de plas din fibr de sticl 145g
      1.size: 2 * 2mm-10 * 10mm
      2.Wall/marble/plastic/roof etc armare
      3.Sample disponibile
      
      
      LUNUT INTERNATIONAL LIMITED
      Websit:*****
      Email: *****
      Mob.:+86 18818862508
      QQ:8978208
      MSN:*****
      SKYPE:vanessa.lunut
      
      
      
      
      
      Aplicaie:
      1.Wall armat materiale (cum ar fi fibra de sticla ochiurilor de plas de perete, GRC lambriuri, izolaie EPS cu placa de perete, gips carton, bitum, etc)
      Produse 2.Reinforced ciment.
      3.Used pentru granit, mozaic, marmura ochiurilor de plas din spate, etc
      Membrana impermeabila 4.Fabric, acoperiuri asfalt.
      Materialul 5.Framework pentru materiale plastice einforced, produse din cauciuc, .
      6.Fire bord.
      Roata 7.Grinding de baz tesatura.
      Suprafaa 8.Road cu geogrila
      9.Construction band caulking etc
      Caracteristici principale:
      1.Good stabilitatea chimic: rezistent la alcaline, acide, rezistent, impermeabil, , ciment rezistent la eroziune, precum i alte substane chimice "rezistent la coroziune; lipirea rin i puternic, solubil în stiren.
      Miestrie 2.Outstanding includ acoperire destul de alcalin-rezista lipici, clei noastr de acoperire este produs de Germania BASF, care pot ine de 60-80%, puterea dup 28 zile de testare în NaOH mai târziu, astfel c puterea maxima în garanie, tensility mare, greutate redusa.
      3.Our fibra de sticla fire este furnizat de ctre Grupul Jushi, care este cel mai mare producator de fire de fibr de sticl în lume ca Saint Gobain, este de 20% extra rezisten puternic i frumuseea de suprafa decât fire normale din fibr de sticl!
      Rata de retenie 4.Strength> 90%, alungire <1%, durabilitatea mai mult de 50 de ani.
      Stabilitate dimensional 5.Good, rigiditate, catifelare un dificil s se micoreze i deformare, proprietatea buna pozitionare ..
      6.Good rezisten la impact i nu este uor s fie lacrimat.
      7.Fire rezistente, izolatie termica, izolare fonica, izolatii, etc
      Acoperite cu fibra de sticla stofa ochiurilor de plas: fibra de sticla armat ochiurilor de plas GRC este o estur din fibr de sticl ia esute ca substrat, tratate de catre molecular mare, rezistenta la alcali emulsie! Acesta, cu un grad ridicat de rezistenta la alcaline, flexibilitate i latitudine i longitudine într-un grad ridicat de rezisten la traciune, pot fi utilizate pe scar larg în construirea izolatia peretelui intern i extern, impermeabilizare, crack, etc.
      Useage:
      1.75g / m2 tesatura de tip plasa folosit în consolidarea namolului subtire, pentru a elimina fisuri mici i împrtiate de-a lungul suprafeei de presiune.
      2.110g / m2 pânz a ochiurilor de plas este utilizat pe scar larg în perei interiori i exterior, a preveni diferite materiale (cum ar fi caramida, lemn deschis la culoare, prefabricate structura) de tratament sau cauzate de o varietate de coeficient de dilatare a fisurilor peretelui i pauz.
      3. 145g/m2 tesatura de tip plasa folosit în perete i s fie amestecate în diverse materiale (cum ar fi caramida, lemn deschis la culoare, structuri prefabricate), pentru a preveni cracare i împrtie presiunea intreaga suprafata, mai ales în sistemul de izolaie de perete exterior (EIFS).
      4. 160g / m2 tesatura de tip plasa folosit in strat izolator de armare în mojar, prin schimbri contracie i temperatur prin furnizarea unui spaiu pentru a menine circulaia între straturile, pentru a preveni ruptura crack i ca urmare a schimbrilor de temperatur sau contracie.


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    7 Ian 2013  ·  Valabilit. 6 Ian 2018  ·  Afisari : 12  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    PRODUCATORI
    Membru de 11 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008