Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SANATATE & FRUMUSETE
  • Toata tara
    CAUTA

    Ceai antilipemic


    46.20 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 31 Ian 2013 21:24 - ID: 520873  
    DESCRIERE
    Ceaiul antilipemic Tiens este o combinatie de urmatoarele ingrediente folosite in Medicina Traditionala Chineza: sase varietati de ceai verde, frunze de lotus, frunze de kinostema, seminte de cassias torus, pentafolium si radacina de gentiana. Are ca principal ingredient o liana care creste in multii inalti ai Chinei - Gynostemma pentofilium. S-a constatat ca persoanele care au consumat acest ceai au trait peste o suta de ani, avand o sanatate foarte buna.
      Ceaiul antilipemic ajuta la revigorarea, stimularea si improspatarea mintii, a trupului si a sufletului si este folosit in China de multe mii de ani.
      Acest ceai este fabricat prin tehnologia de uscare a frunzelor, nu prin fermentare, ceea ce duce la protejarea vitaminelor si mineralelor din ceaiul antilipemic Tiens.
      Saponinele Gynostemmei (cca. 8.5 mg in 100 mg ceai) - au o contributie importanta in reducerea si chiar eliminarea colesterolului din organism; tonifiaza, imbunatateste digestia, incetineste imbatrinirea, creste imunitatea; de asemenea previne ateroscleroza coronariana.
      Semintele de casia – cu un continut ridicat de calciu, acid emodic, vitamina A si minerale, ajuta la eliminarea toxinelor din intestinul gros, preantampinand astfel bolile coronariene; asigura umiditatea interna a corpului si o vedere mai buna.
      Radacina de poligoni multiflori – are in componenta cantitati mari de lecitina vegetala; actioneaza asupra metabolismului colesterolului si scade hipercoagulabilitatea sangelui; de asemenea, creste debitul sanguin al arterelor coronariene, previne hiperglicemia si scade ritmul batailor inimii.
      Ceaiul verde - ajuta vederea, combate iritabilitatea, scade tensiunea, colesterolul si grasimile din sange, reduce radicalii liberi, previne imbatranirea si grabeste tranzitul intestinal; in acelasi timp are efect diuretic, detoxifiant, opreste diareea si ajuta la slabit.
      Este util in:
      • Profilaxia bolilor cardio-vasculare (consumat cald scade tensiunea)
      • Boli cardio-vasculare, ateroscleroza - ca terapie suplimentara
      • Tonifica organismul - in caz de eforturi fizice si intelectuale reduce starea de oboseala a organismului; in stari de ebrietate reduce starea de mahmureala (se consuma rece)
      • Intoxicatii diverse
      • Antipiretic - are capacitatea de a inlatura intoxicatia virusologica, gripa, anghina
      • Boli ale tractului digestiv si ale ficatului, in special in constipatii cronice
      • Profilaxia si tratamentul (ca mijloc suplimentar) bolilor maligne ale stomacului, sistemului limfatic, tesutului cutanat
      Comanda Acum , , Ceaiul antilipemic de la Tiens“ si vei o minte mai sanatoasa si un corp revigorat!
      
      Satisfactie garantata! de pe piata!
      Daca nu esti multumit, poti returna produsul, fara nicio obligatie
      Detalii aici:
      http://*****


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    31 Ian 2013  ·  Valabilit. 30 Ian 2018  ·  Afisari : 6  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    BIZOI N. AUREL A.F.
    DISTRIBUITORI
    Membru de 11 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008