Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SANATATE & FRUMUSETE
  • Toata tara
    CAUTA

    Terapie individuala pentru persoanele dependente de droguri


    70 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 10 Mar 2013 21:26 - ID: 537852  
    DESCRIERE
    În cazul terapiei individuale prefer abordarile terapeutice cognitiv-comportamentale de durata scurta _i medie.Durata _i frecvenca terapiei depind de situacie, diagnostic precum _i de cerincele _i obiectivele stabilite împreuna cu cel care solicita ajutorul psihologic.
      Terapia individuala este potrivita pentru cel ce are nevoie de o prezenca atenta _i avizata.
      
      Cauzele consumului de droguri ...
      
      Cauzele consumului de droguri sunt complexe. Nu cin nici de nivelul de educacie, nici de situacia material ... totu_i, se pot distinge câteva dintre ele:
      - curiozitatea: dorinca de a încerca ceva nou; sunt îns atâtea alte lucruri, senzacii de experimentat în viac, NU alegeci una care va poate face s v pierdeci viaca
      - plictiseala: trim într-o societate care ne ofer multiple posibilitci de petrecere a timpului, de la sport _i muzic, la internet, etc. Oare cinem atât de pucin la viaca noastr încât s ne oprim la aceast tentacie care face atât de mult ru, atât consumatorului, cât _i familiei _i celor din jur?
      - teribilismul: consumul de droguri poate fi considerat provocator, tocmai pentru riscurile pe care le implic. Dar poci s ie_i în evidenc _i în mod pozitiv, fr s consumi droguri! Gse_te alternative sntoase!
      - presiunea grupului de prieteni, a "g_tii": este important s _tii s spui "NU", dovede_te c e_ti puternic, încearc s fii tu însuci, chiar dac cei din jurul tu au alt opinie ! ^i nu face nimic doar pentru a impresiona pe "_eful g_tii", fi tu însuci _i vei fi mult mai apreciat! Nu-ci sunt prieteni cei care te îndeamn s faci ceva ce-ci va face ru !
      - probleme (în familie, _coal, prieteni): unii tineri sunt tentaci de droguri pentru a scpa/uita de problemele existente (divorcul princilor, abuzuri, rezultate _colare slabe, probleme în plan sentimental etc). Îns drogurile nu rezolv problemele, dimpotriv, le agraveaz !
      - neintegrarea în colectivitate _i societate: unii consider consumul de droguri un rspuns la singurtate, la probleme privind integrarea în colectivitate. Dar drogurile nu fac decât s te îndeprteze de familie, de colegi, de adevracii prieteni, ele te vor ajuta doar s fii _i mai singur ! Este important s ai prieteni cu care s v suscineci în momentele dificile, s trececi peste probleme fr s recurgeci la droguri.
      
      Cum te fere_ti?
      
      - S te informezi: ce sunt drogurile, cum accioneaz, care sunt consecincele. Informacia te face mai puternic, te ajut s iei decizii mai bune! Nu lua în calcul doar prezentarea pozitiv pe care o fac cei ce vând droguri, nu fi o prad u_oar în capcanele lor!
      - S te cuno_ti mai bine _i s ai încredere în tine!
      - S-ci alegi cu mare atencie prietenii! Nu te înconjura de persoane cu reputacie proast, ai curaj s spuneci "NU"! Dac faci parte dintr-un grup în care se consum droguri, e timpul s-ci cauci alci prieteni!
      UN PRIETEN ADEVRAT NU TE ÎNDEAMN S FACI CEVA CE bI-AR PUTEA DUNA!
      
      Este foarte bine s ai o persoan cu care s poci discuta deschis despre aceasta problema, o persoan adult, IAR AICI TE POATE AJUTA PSIHOLOGUL CLINICIAN !
      
      
      Va astept cu incredere!


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    10 Mar 2013  ·  Valabilit. 9 Mar 2018  ·  Afisari : 25  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SERVICII
    Membru de 12 ani · Online acum 3 luni
    0 abonati



       Anunturi promovate     promoveaza anunturile tale aici

    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008