Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
IMOBILIARE
  • Toata tara
    CAUTA

    Se vinde pensiune + restaurant , OSTROVENI


    710000 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 30 Mai 2013 16:54 - ID: 568074  
    DESCRIERE
    Pensiune *** cu restaurant spatios de vanzare in Ramnicu Valcea zona Ostroveni Restaurant Ateneum. Pensiunea este construita pe un teren cu suprafata de 2500 mp, cu deschiderea de 25 ml la strada. Constructia pensiunii s-a facut in anul 2011 si s-au folosit materiale de cea mai buna calitate. Pensiunea prezinta finisaje interioare: gresie (in restaurant, salon, grupuri sanitare, bucatarie si scari), parchet laminat (in camerele de cazare, birouri si la mansarda); si exterioare: gresie de exterior la terase, tamplarie de lemn stratificat si geam de termopan, placaj piatra naturala, trepte si contratrepte din piatra naturala.
      Cladirea este structurata astfel:subsol (camera tehnica), parter (sala restaurant, 2 saloane, 2 baruri, bucatarie, camara, grupuri sanitare, holuri, magazine, camara, 2 terase exterioare), etaj (8 camere de cazare cu bai proprii, oficii si un birou), mansarda (4 birouri, holuri, grupuri sanitare, vestiar si oficiu).
      Bucataria este amenajata modern, cu aparate noi de cea mai inalta calitate. Etajul cladirii este amenajat ca spatiu de locuit, pentru cazare fiind amenajate 8 camere cu bai proprii. Fiecare camera este mobilata si utilata complet si modern. La etaj se poate ajunge direct din restaurant sau din curtea exterioara a cladirii pentru oaspetii noi veniti.
      Mansarda cladirii functioneaza momentan ca spatiu de birouri fiind amenajat special. Se poate schimba domeniul de activitate de la mansarda foarte usor in functie de necesitate.
      Ca si anexa a pensiunii s-a construit o terasa de vara cu suprafata de 120 mp si o taverna cu suprafata de 60 mp. In interiorul tavernei s-a facut si un semineu care asigura caldura si ambianta placuta.
      Intreaga cladire se vinde la cheie, complet mobilata si utilata.
      Cod oferta: 1874
      Pentru mai multe detalii , poze sau alte oferte accesati ***** sau sunati la 0743793616.


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    30 Mai 2013  ·  Valabilit. 29 Mai 2018  ·  Afisari : 45  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SERVICII
    Membru de 11 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008