Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SANATATE & FRUMUSETE
  • Toata tara
    CAUTA

    TAHITIAN NONI™ Juice

    pret neprecizat
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 8 Oct 2009 09:50 - ID: 58579  
    DESCRIERE
    Bautura Noni se foloseste pentru vindecare de mai bine de 2000 de ani i Polinezia, China si India. Cercetarile de inceput afirma ca batura TAHITIAN NONI Juice are efect beneficiar asupra sistemului imunitar.
      Morinda citrifolia (noni) este un fruct originar din Polinesia, Tahiti si insulele Hawaii. Numit si regele fructelor, contine 18 aminoacizi, numeroase vitamine si minerale (ex. sodiu, potasiu, fier, mangan, respectiv magneziu) care completeaza necesarul in vitamine si minerale al organismului. In afara acestora, contine si substante biologic-active deosebite care accelereaza schimburile de nutrienti itre celule, avad astfel o actiune regenerativa.
      
      Dr. Schechter, directorul Natural Healing Institute (institut de tratare a bolilor prin metode naturiste) din California, a inceput sa foloseasca bautura dupa citirea materialelor de specialitate despre Noni si in urma experientelor proprii a confirmat ca medicii naturisti si specialistii din clinici au obtinut rezultate egale in cazuri asemanatoare prin utilizarea bauturii Noni. Schechter a facut urmatoarele observatii:
      
      Noni ajuta la producerea asa numitelor celule T-ucigatoare in sistemul imunitar. Aceste celule joaca un rol important in lupta impotriva bolilor.
      
      Intareste sistemul imunitar, intelegand aici si celule macrofage si limfocitele, care sunt elemente de baza in mecanismul de protectie a corpului uman.
      
      Revista de stiinta Pacific Science Journal in 1950 a scris un articol despre actiunea antibacteriala a fructului Noni, cu ajutorul careia se poate asigura o protectie impotriva imbolnavirii sistemului digestiv si al inimii.
      
      scade hipertensiunea arteriala
      dizolva spasmele menstruale
      amelioreaza durerile articulare
      amelioreaza ulcerul
      ajuta la vindecarea intinderilor si traumelor
      accelereaza vindecarea ranilor
      previne starile depresive
      încetineste procesul starii de senilitate la batranete
      ajuta în probleme digestive
      amelioreaza problemele sistemului arterial
      ajuta la eliminarea starii de dependenta de droguri
      efect de calmare al durerilor
      vindeca ranile provocate de arsuri
      vindeca infectiile tropicale
      impiedica inmultirea celulelor canceroase
      
      Noni actioneaza pozitiv la foarte multi consumatori foarte rapid, in decurs si de cateva zile, insa pentru a obtine efecte optime, tratamentul trebuie sa tina cel putin sase luni. Acest lucru este confirmat pe baza experientelor a 69% din consumatorii de Noni.
      
      Observatie: Bautura Noni se poate consuma cu orice combinatie de medicamente, in multe cazuri medicamentele avand efect mai bun si peste putin timp se poate ajunge la acelasi rezultat si cu medicamente mai putine. De multe ori Noni reduce chiar efectele secundare ale medicamentelor traditionale. Bautura Noni poate sa aiba efecte secundare minimale. Pana acum, procentajul este de sub 5%. Pot apare eruptii usoare, dar care dispar in momentul incetarii consumului dupa maxim 72 de ore.Pentru detalii contactati site-ul http://*****


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    8 Oct 2009  ·  Valabilit. 7 Oct 2014  ·  Afisari : 19  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    PRODUCATORI
    Membru de 16 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008