Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
COPII
  • Toata tara
    CAUTA

    Detergentul manual pentru biberoane si vase 739ml

    00,00 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 7 Sept 2013 14:22 - ID: 597529  
    DESCRIERE
    Detergentul manual pentru biberoane si vase -739ml
      Este bine cunoscut faptul ca micutii au simturile foarte bine dezvoltate fiind usor iritati de mirosurile si gusturile puternice, de aceea Friendly Organic vin in intampinarea nevoilor maternale cu ajutorul liniei de detergenti organici, hipoalergenici pentru bebelusi.
      Este unic prin formula sa inovativa, organica, pentru a nu lasa reziduri chimice, gust sau miros pe tetine, suzete si vesela bebelusului.
      •Datorata formulei sale pe baza de plante, lipsei de chimicale si a colorantilor din compozitie, mentine transparenta produselor din latex si prelungeste durata de viata a acestora.
      •Curata eficient grasimea de pe recipientele din plastic. Poate fi folosit pentru curatarea sterilizatorului si a altor recipiente care intra in contact cu lapticul zilnic. Conceput intr-o formula fara clor sau petrochimicale are proprietatea de a mentine timp indelungat pielea sensibila a mainilor.
      Protejeaza mediul: Produs din ingrediente naturale care nu dauneaza mediului. 100% Biodegradabil. Atat capacul cat si recipientul acestui produs sunt complet reciclabile. Netestat pe animale.


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    7 Sept 2013  ·  Valabilit. 6 Sept 2018  ·  Afisari : 18  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    MARMURA TRAVERTIN
    COMERCIANTI
    Membru de 10 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008