Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
CONSULTANTA
  • Toata tara
    CAUTA

    Acord de mediu

    1 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret

    cu precomanda

    Adaugat la data de 29 Iun 2015 15:18 - ID: 713224  
    DESCRIERE
    Acordul de mediu este actul care sta la baza obtinerii Autorizatiei de constructie pentru investiile noi. Aceste se poate obtine conform reglementarilor din Ordinul nr 135/2010.
      Documentatiile pe baza carora se obtine acordul de mediu este Notificarea - reglementata de ordinul mai sus amintit si/sau Memoriu de prezentare, reglemntat de acelasi ordin.
      
      Memoriul de prezentare reprezinta documentul pe baza caruia autoritatea de mediu realizeaza incadrarea in procedura de evaluare a impactului asupra mediului pentru anumite proiecte publice si private.
      Notificarea si Memoriul de prezentare se elaboreaza conform Ordinului nr. 135/2010 pentru aprobarea Metodologiei de aplicare a evaluarii impactului asupra mediului pentru proiecte publice si private (Anexa 1 – Continutul cadru al Notificarii si Anexa 5 – Continutul cadru al Memoriului de prezentare).
      
      Memoriul de prezentare contine informatii despre caracteristicile amplasamentului propus, caracteristicile proiectului si ale activitatilor care urmeaza a fi desfasurate si potentialul impact al proiectului asupra mediului.
      
      Echipa noastra poate oferi asistenta tehnica necesara elaborarii corecte de catre beneficiar a Memoriului de prezentare. Chiar daca Memoriul de prezentare nu trebuie neaparat semnat de un expert acreditat, este recomandat ca acesta sa fie elaborat de experti de mediu care sa poata furniza informatile necesar a fi preluate ulterior in actul de reglementare. Memoriul de prezentare trebuie sa contina informatii suficient de detaliate si riguroase din punct de vedere stiintific si tehnic, cu privire la impactul proiectului propus asupra mediului, pe baza carora autoritatea de mediu sa poata lua o decizie corect fundamentata.


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    29 Iun 2015  ·  Valabilit. 27 Iun 2020  ·  Afisari : 35  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SERVICII
    Membru de 15 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008