Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
CURSURI
  • Toata tara
    CAUTA

    Training Service Desk


    200 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 24 Mai 2017 13:48 - ID: 747997  
    DESCRIERE
    Programul integrat oferit de Initinvest Consulting poate fi considerat “experienta minima” pe care ti-o cere orice angajator la angajare!
      Daca esti pasionat de domeniul IT, dar niciodata nu ai avut posibilitatea de a fi parte din el, daca ai urmat un anumit profil doar pentru ca parintii tai si-au dorit acest lucru sau ei au facut la fel, daca doresti sa-ti urmezi propriile vise si nu pe ale lor, daca doresti sa te autodepasesti, dar CV-ul tau nu a fost selectat, te asiguram ca citesti anuntul potrivit.
      Iti oferim posibilitatea de a fi pregatit exact pentru locul de munca pe care urmeaza sa fii angajat. De obicei, ni se cere sa avem o experienta minima pentru a fi angajat. Daca doresti sa devii unul dintre cei 10 membri ai grupei care urmeaza sa fie specializat pentru ocupatia de Service Desk pentru o companie de IT, trimite CV-ul pe *****. Este excelent daca esti student sau absolvent al unei facultati de profil non IT sau esti o persoana care cauta un loc de munca intr-o companie IT si ai cunostinte de limba franceza.
      Pentru ca iti place și esti sigur ca doresti sa ai o cariera in domeniul IT, dar specializarea ta nu iti ofera posibilitatea de a trimite CV-ul la o companie IT, pachetul de servicii integrate oferite de compania noastra te ajuta sa iti atingi scopul.
      Iata ce contine pachetul de servicii integrate:
      - Evaluare psihologica initiala si a abilitatilor tehnice si de soft skills
      - Pregatirea tehnica pentru domeniul in care vei fi angajat.
      - Sesiuni de training soft skils cerute de pozitia pe care urmeaza sa fii angajat (comunicare si limba franceza).
      - Îndrumari și sprijin pentru a ajunge cat mai rapid la un nivel inalt de productivitate
      Trainerii nostri au o vasta experienta, sunt pasionati de ceea ce fac si pun accent pe partea practica.
      Programul integrat oferit de Initinvest Consulting poate fi considerat “experienta minima” pe care ti-o cere orice angajator la angajare!
      INITINVEST CONSULTING
      Creativitate! Inovatie! Respect!
      InITinvest Consulting este companie romaneasca cu capital privat, ce ofera servicii de consultanta si training pentru afaceri, atat pentru mediul privat, cat si pentru cel public.
      Punem accent pe expertiza acumulata in domeniul dezvoltarii afacerilor, precum si parteneriate strategice cu experti din mediile de interes pentru piata serviciilor pe care le oferim.


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    24 Mai 2017  ·  Valabilit. 22 Aug 2017  ·  Afisari : 11  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    SERVICII
    Membru de 14 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008