Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
MEDICALE
  • Toata tara
    CAUTA

    Enterosgel


    69 RON
    Adauga in cos MesajFavorite
    Alerta pret

    cu precomanda
    Optiuni livrare
    URGENT - 15 RON
    curier rapid
    FAN Courier - 17 RON
    curier rapid

    Adaugat la data de 30 Sept 2016 10:32 - ID: 768048  
    DESCRIERE
    ENTEROSGEL este un adsorbant intestinal si detoxifiant selectiv pe baza de siliciu organic, care adsoarbe si elimina din organism toxine exo- si endogene, bacteriile, virusurile, alergenii, radionuclizii, ajuta la refacerea mucoasei gastrointestinale, a florei intestinale normale si normalizeaza nivelul de imunoglobulina A secretorie.
      Comanda: http://*****
      Dupa administrare ENTEROSGEL creaza o pelicula de gel pe tot tractul gastrointestinal (stomac, intestinul subtire si intestinul gros), pelicula cu rol de protectie si de adsorbtie a toxinelor cu masa moleculara medie (100-1000 unitati atomice de masa sau g/mol).
      https://youtu.be/9cGvYQTRCQc
      Aceasta pelicula are structura similara cu cea a mucoasei gastrice.
      
      In 8-12 ore, ENTEROSGEL se elimina din organism pe cale fiziologica, fara a fi absorbit sau metabolizat in sange, nu intra in reactie cu mediile biologice si nu trece de bariera tractului gastro-intestinal.
      
      Actiunea ENTEROSGEL este selectiva  nu absoarbe si nu elimina din organism vitamine, oligoelemente, calciu, potasiu sau alte substante esentiale necesare organismului. Acest lucru se datoreaza structurii moleculare unice a ENTEROSGEL.
      
      Prezentare Enterosgel Rusia- antioxidant revolutionar!
      
      Structura moleculara este o matrice din siliciu organic, structurata 3D ca un burete cu pori de pana la 100 nm. Dimensiunea porilor este special selectata pentru legarea si absorbtia substanelor cu masa moleculara medie (intre 100 i 1000 u.a.), din care fac parte majoritatea toxinelor.
      
      Aceasta structura confera ENTEROSGEL proprietati deosebite de adsorbtie selectiva pentru substante toxice si microorganisme patogene.
      
      Istoria ENTEROSGEL incepe in anii 80 in Rusia cand a fost dezvoltat ca detoxifiant si adsorbant (enterosorbent) intestinal la cererea Ministerului Ap�r�rii.
      
      Proprietatile si efectele ENTEROSGEL sunt bazate pe studii clinice si experimentale realizate in institutii medicale militare si civile.


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    30 Sept 2016  ·  Valabilit. 29 Dec 2016  ·  Afisari : 200  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    NATURISTE P.F.A.
    Membru de 8 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008