Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SERVICII
  • Toata tara
    CAUTA

    Terapie REIKI la distanta

    20 RON
    Adauga in cos MesajFavorite
    Alerta pret

    Optiuni livrare
    fan curier - 20 RON

    Adaugat la data de 21 Sept 2017 17:12 - ID: 770484  
    DESCRIERE
    Reiki cunoscut ca tehnica de vindecare, este util pentru sanatate, dar acest lucru constitue doar o mica parte a minunatelor sale insusiri. El poate deveni pentru cei care au fost initiati o parte a vietii. Cuvantul REIKI inseamna "Forta Universala a Vietii"
       REIKI este mai mult decat o terapie holistica, pentru ca unul din scopurile sale fundamentale este sa incurajeze dezvoltarea si constiinta spirituala.
       In mod normal, tratamentul dureaza aproximativ o ora, in afara cazului cand Reiki se combina cu alta terapie.
       Un tratament REIKI este un lucru minunat pentru oricine, indiferent de varsta: sugarii si copii de cativa ani de obicei adora REIKI, femeile insarcinate gasesc ca REIKI are un efect puternic de alinare atat pentru ele cat si pentru fat, oricum, adultii de orice varsta vor gasi in REIKI un tratament de mare ajutor pentru orice problema de sanatate sau cauzate de stres.
       NU ESTE NEVOIE CA O PERSOANA SA FIE BOLNAVA PENTRU A AVEA DE PROFITAT DE PE URMA UNUI TRATAMENT REIKI - este placut sa te relaxezi, pur si simplu si sa fi incarcat cu energie.
       TERAPIA REIKI SE POATE FACE CU SUCCES SI LA DISTANTA.
       In TERAPIA REIKI, energia circula dinspre mainile terapeutului catre corpul pacientului si este folosita pentru a vindeca pielea, organele si sistemul imunitar, dar si pentru a contribui la eliberarea organismului de toxine.
      
       Prin aplicarea mainilor pe corp sau doar deasupra lui, in cadrul unui tratament Reiki se indeparteaza blocajele energetice, vindecarea producandu-se la toate nivelurile-corpurilor- fizic, emotional, mental si spiritual.
       Cand ne gandim la vindecare , consideram ca inseamna indepartarea simptomelor si a bolii.
       De aceea trebuie avuta in vedere vindecarea la toate nivelurile -(minte-emotii-trup-spirit), deoarece lipsa de armonie la orice nivel si neconcordanta intre niveluri vor genera un dezechilibru iar, in cele din urma boala cu simptomele ei intr-o parte oarecare a intregului.
      
       De aceea Terapia Reiki este atat de eficienta, energia Reiki vindecand persoana ca intreg.
       De exemplu, tratand o durere de cap, Reiki poate vindeca si unele organe, ca si corpul la anumite niveluri.


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    21 Sept 2017  ·  Valabilit. 20 Mar 2018  ·  Afisari : 48  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    Membru de 8 ani · Online acum 1 an
    4 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008