DESCRIERE
Pizzarul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fas-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică, care realizează pizza în vederea comercializării. Utilizează echipamente şi ustensile de bucătărie;
echipamente specifice, precum cuptorul de pizza, tăvi de pizza de diferite dimensiuni, dispozitive cu rotiţă pentru tăiat pizza.
După ce recepţionează (calitativ şi cantitativ) materiile prime şi auxiliare le depozitează -respectând reglementările sanitare şi sanitar-veterinare legale în vigoare –şi le conservă pană la introducerea în fabricaţie. În conformitate cu fluxul tehnologic, efectuează operaţiile de pregătire preliminară specifice, dozează materiile prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea–kg
sau număr de porţii -), pregăteşte semipreparatele care stau la baza obţinerii preparatelor tip pizza (aluaturile de pizza, sosuri, toping
-uri), efectuează coacerea. Ultima etapă constă în finisarea estetică a produselor în vederea comercializării
RELATII LA SEDIILE NOASTRE SAU LA NUMERELE DE TELEFON :
DR. TR. SEVERIN- BLD CAROL I nr.6 ( INCINTA INTERNATULUI LICEULUI TRAIAN, PARTER 0352/425.544, 0352/401.078 757/148.581, 0757/265.689
TG JIU- STR. TUDOR VLADIMIRESCU NR. 65, ET.2, CAM.20, 0353/418.580, 0771/614.271, 0761/909.534, 0728/407.221.
CRAIOVA: STR. CONSTANTIN BRANCUSI NR.17( INCINTA LIC CONSTANTIN BRANCUSI) 0760/514.041, 0251/591.469.
SLATINA: ALEEA ROZELOR NR.5, PARTER, CORPUL A: 0249/437.320, 0763/242.666.
LUGOJ: 0785/642.481
PITESTI: str. Intrarea Teilor ( incinta internatului Liceului nr.1 Dacia Pitesti etajul 1- vis-a-vis de OPC) 0757/265. 689.
RAMNICU VILCEA: CLADIREA CENTRAL BUSINESS- CLADIREA ELECTRICA, ETAJUL 7, 0250/731.887, 0764/117.720
13 Feb 2018 · Valabilit. 14 Mai 2018 · Afisari :