Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
CURSURI
  • Toata tara
    CAUTA

    Seminar PCM® - Experimentand excelenta


    275 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 30 Apr 2017 21:46 - ID: 783391  
    DESCRIERE
    Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in Bucuresti, in data de 26 mai 2017, intre orele 9:00-17, 30 la seminarul “PCM®: Experimentand excelenta”!
      
      Termenul-limita pentru inscriere si achitarea taxei: 18 mai 2017.
      
      Acest tip de seminar este recunoscut international si este un modul introductiv dedicat profesionistilor foarte ocupati, care doresc sa gaseasca rapid un raspuns la urmatoarele lor intrebari existentiale:
      
      — Care este structura personalitatii mele?
      — In ce mod vad eu lumea, invat si ii ajut pe ceilalti sa evolueze?
      — Care sunt punctele forte ale personalitatii mele?
      — Care sunt nevoile mele motivationale si ce trebuie sa fac pentru a mi le indeplini cu regularitate?
      — Ce tipare de comportament in situatii de stres folosesc si cum saboteaza acestea productivitatea mea si a celorlalti?
      
      Exista sase tipuri de personalitate diferite si fiecare dintre acestea este influentat de factori motivatori specifici, evidentiindu-se prin trasaturi de caracter, nevoi psihologice, canale de comunicare favorite si perceptii distincte. Fiecare om are toate cele sase tipuri de personalitate, insa in proportii specifice. Nu exista un tip de personalitate mai bun sau mai rau, mai frumos ori mai urat, mai dotat sau mai vulnerabil: absolut toate sunt perfecte.
      
      Recunoasterea acestor diferente este cruciala pentru:
      — deschiderea si continuarea comunicarii
      — motivarea autentica
      — rezolvarea conflictelor
      
      Cu cat veti cunoaste mai mult despre structura personalitatii cuiva, cu atat veti reusi sa generati cu mai mare succes interactiuni pozitive. Pana astazi au fost descoperite 720 de combinatii diferite ale acestei structuri.
      
      Trainer certificat PCM®: Ane-Mary ORMENISAN
      
      Coach-ii, medicii, membrii ACDPPR, membrii ARAT, profesorii, psihologii, specialistii in resurse umane si trainerii primesc o reducere cu pana la 10% a taxei de participare daca se inscriu la un seminar deschis. Studentii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.
      
      Taxa de seminar: 275Euro, la cursul BNR din ziua efectuarii platii; insumeaza costurile zilei de training, profilul individual al personalitatii, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs, mini-protocolul. Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta. Completarea locurilor se realizeaza exclusiv in ordinea inscrierii si a platii taxei de seminar (conditie prealabila obligatorie).
      
      Pentru un seminar deschis, numarul minim de participanti este 6, iar cel maxim maxim este 12.
      
      Pentru inscrieri va rugam sa utilizati exclusiv formularul de pe site-ul oficial al companiei. Inscrierile sunt deschise pana la intrunirea numarului minim de participanti.
      Sesiuni urmatoare:
      
      • 23 iunie 2017
      
      Localitate: Bucuresti. In functie de numarul persoanelor inscrise, locatia va fi anuntata participantilor cu o saptamana inaintea inceperii seminarului.
      
      Pentru a beneficia de oferta noastra in sistemul in house oriunde in tara, companiile interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail oficiala.
      
      Va asteptam cu bucurie!


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    30 Apr 2017  ·  Valabilit. 29 Iul 2017  ·  Afisari : 12  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    Membru de 12 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008