DESCRIERE
Tumblerul cu vacuum este dotat cu o pompă care crează subpresiune, ajutand la procesul de înmuiere ( fragezire ) și masare a cărnii. Prelucrarea cărnii sub vid permite absorbtia mai rapidă și mai mare a saramurii, condimentelor, marinatelor.
Carnea masată este atunci mai suculentă și frageda..
Masarea are loc într-un cilindru închis al tumblerului.
Mașina fabricată conform directivelor europene.
Îndeplinește toate criteriile de SSM / SANEPID.
APLICATII :
PREGĂTIREA PRODUSELOR ȘI SEMIPRODUSELOR DIN CARNE PE SCARA INDUSTRIALĂ ȘI SEMIINDUSTRIALĂ
O SOLUȚIE IDEALĂ PENTRU ÎNTREPRINDERI DIN DOMENIUL CARMANGERIEI!
Mașină dedicată pentru întreprinderii mici și mari din domeniul carmangeriei, de neînlocuit în toate firme de catering, restaurante, grill-baruri, restaurante tip steakhouse, măcelării - ideală pentru: saramurare, marinare, macerare, aromatizare, umflare a diverselor tipuri de carne incluzând păsări de curte și pești (întregi)
Tumbler-Malaxor cu vacuum pentru amestecarea, macerarea, marinarea , sararea si condimentarea carnii, este construit in conformitate cu Directivele UE. Indeplinește toate cerințele de sănătate și siguranță.
Folosit pentru orice fel de carne de porc , vita, pui sau peste, in prelucrarea legumelor si a altor produse.
Un dispozitiv dedicat pentru procesarea carnii in măcelarii mai mici sau mai mari, de neînlocuit pentru companiile producatoare de semipreparate, restaurante si baruri tip Steakhouse , rotisor si altele.
Design robust ! Mașină ușor de utilizat.
MONTAREA ȘI DEMONTAREA RAPIDĂ A CUVEI / RECIPIENTULUI DE MASARE
DOAR ÎN CÂTEVA SECUNDE !!! - UȘOR DE MENȚINUT CURĂȚENIA !
Date tehnice :
CAPACITATE : 40 LITRI
PUTERE :0, 5 kW
TENSIUNE : 230V / 50 Hz
*****TATII TAMBUR : 50 rotatii/minut
DIMENSIUNI : 1050 x 950 x 680 mm
GREUTATE : 75 kg
30 Oct 2023 · Valabilit. 28 Ian 2024 · Afisari :