Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
CONSTRUCTII
  • Toata tara
    CAUTA

    Kit panou solar cu absorbtie directa si strat de oglinda CPC TERMOCASA

    1120 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret

    in stoc

    Adaugat la data de 7 Mai 2021 19:41 - ID: 854305  
    DESCRIERE
    Ce sunt panourile solare cu absorbtie directa TERMOCASA
      
      
      
      Panourile solare dotate cu nouă tehnologie de absorție directă produc energie termică necesară pentru producerea apei calde menajere și pentru prepararea agentului termic utilizat pentru aportul la încălzirea locuințelor, instituțiilor publice, firmelor precum și la încălzirea piscinelor .
      
      Principalul avantaj al noilor panouri solare cu absorție directă îl reprezintă faptul că glicolul intră în contact direct cu tuburile de sticlă iar transferul de căldură este maxim , în comparație cu panourile heat pipe unde transferul termic se face prin intermediul mai multor schimbătoare de căldură (tubul de sticlă cedează căldură aripioarelor de aluminiu care la rândul lor cedează căldură către heat pipe iar mai apoi căldură este cedată colectorului în care se află glicolul ) .
      
      Datorită lipsei elementelor care se pot deteriora , panourile cu absorție directă beneficiază de 25 ani garanție.
      
      Randamentul panourilor solare cu absorție directă este cu până la 30% mai ridicat decât la panourile heat pipe și cu până la 50% mai ridicat decât la panourile plane .
      
      Montajul extrem de simplu permite instalarea panourilor cu absorbție directă de către orice instalator .
      
      Vasul de expansiune asigura condensarea glicolului supraîncălzit și reintroducerea acestuia în circuit eliminând riscul evaporării .
      
      Aceste tipuri de panouri solare împreună cu un boiler solar și o stație de automatizare, creează un sistem solar complex care funcționează tot timpul anului (indiferent de temperatura mediului extern). Sistemul solar , se poate conecta cu orice tip de instalație termică care există în imobil.
      
      Panoul solar funcționează tot timpul anului, indiferent de temperatura mediului exterior. Nu există pericol de îngheț în timpul funcționarii fiindcă se utilizează glicol, în circuitul sistemului solar, care rezistă până la – 40°C. Pentru a reduce pierderea de căldură pe țevile de legătură , se izolează cu materiale rezistente la temperaturi ridicate.
      Panourile solare respectă toate cerinţele impuse de legislaţia națională și internaţională și condițiile impuse de standardele de mediu. Utilizând panourile solare pe fiecare imobil, se reduce consumul de combustibil și nu se elimină cantități importante de emisii de substanţe poluante în atmosferă, in special CO².
      Vizualizări: 0


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    7 Mai 2021  ·  Valabilit. 5 Aug 2021  ·  Afisari : 65  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    Birta Felicia
    Membru de 3 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008