Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SANATATE & FRUMUSETE
  • Toata tara
    CAUTA

    VENTUZE din SILICON medicinale ANTICELULITICE cu vacuum pentru masaj anticelulitic ca la salon farma


    20 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret

    in stoc

    Adaugat la data de 26 Iul 2022 22:19 - ID: 860525  
    DESCRIERE
    Aceste ventuze sunt cele mai utilizate de saloanele de masaj si reprezinta varianta moderna a ventuzelor clasice chinezesti.
      
      Acestea produc acelasi efect precum ventuzele clasice eliminand in acelasi timp unele dintre dezavantaje. Masajul clasic este perceput ca o presiune pozitiva (aplicarea se face prin apasare pe tesut fiind obtinuta o presiune in tesut) in cazul ventuzelor se obtine o presiune negativa (aplicarea se face prin suctiunea tesutului fiind obtinuta o presiune de tragere spre exterior a tesutului) cu rezultat de stimulare.
      
      Masajul cu ventuze este o metoda excelenta de stimulare a pielei si a tesuturilor fiind redata supletea si stralucirea naturala a pielei. In timpul masajului cu ventuze este activata producerea de colagen si elastina ce ofera pielei structura si forta rezultatul fiind o piele neteda cu textura sanatoasa eliminand efectul de “coaja de portocala” asa cum este cunoscuta celulita.
      
      
      
      Terapia cu Ventuze
      
      Masajul cu Ventuze din Silicon are capaciatea de a imbunatati starea capilarelor, astfel incat pielea devine mai supla, mai neteda si mai elastica.
      
      Pe langa probleme precum pielea obosita, riduri, pielea uscata sau alte modificari legate de varsta, masajul cu ventuze ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei. Efectul este unul calmant, pielea respira din nou devine mai ferma si mai definitita cu rezistenta mai mare la temperatura.
      
      Terapia cu Ventuze este una dintre cele mai eficiente metode de reducere a celulitei. Functioneaza perfect la eliminarea locala a stratului de grasime si refacerea densitatii pielii in zonele cu probleme. Puteti scapa de celulita beneficiind de confortul casei dumneavoastra.
      
      Cu masajul cu ventuze se pot obtine reducerea greutatii si eliminarea straturilor de grasime, precum si indepartarea oboselei si durerilor. Ajuta la dureri de cap, de burta, probleme ale sinusurilor si altele.
      
      
      
      Mod de utilizare:
      
      Aplicati pe piele un gel, crema sau ulei pentru masaj. Strangeti cu degetele pe mijloc ventuza, dozand presiunea in functie de nivelul de suportabilitate. Incepeti cu miscari lente in functie de probleme pe diversele portiuni ale corpului.
      
      Ventuzele pentru masaj prin vacuum reprezinta o adaptare moderna a vechii terapii chinezesti cu ventuze. Masajul cu ventuze poate imbunatati conditia capilarelor. Aceasta tehnica este, de asemenea, usor de folosit acasa pentru a preveni si trata multe afectiuni comune, cum ar fi: obezitatea, degradarea nervilor periferici, celulita. De asemenea, imbunatateste circulatia sangelui si limfei, poate fi folosita in tratarea pielii uscate sau ridurilor si poate fi de ajutor in eliminarea celulelor moarte. Ventuzele din silicon actioneaza delicat ajutand pielea sa respire mai bine si imbunatateste conditia muschilor.
      
      Aceste ventuze din silicon pot fi folosite pe intreaga suprafata a corpului, pe membre sau zone de dimensiuni medii.
      
      Metoda de miscare a ventuzei: Aplicati lotiunea de curatare, crema, ulei hidratant sau, pur si simplu, apa cu sapun pe piele si miscati ventuza liniar sau circular.
      
      
      
      Metoda de folosire pe un singur punct: Aplicati ventuza pe un singur punct rand pe rand, fara a o misca. Cu cat ventuza este lasata mai mult, cu atat stimularea este mai eficienta, dar si inrosirea zonei este mai vizibila. Pentru a diminua producerea de semne pe fata, inlaturati ventuza de pe punct dupa cateva secunde.
      Folositi ulei sau orice alt lubrifiant pe zona ce vrea a fi masata pentru a se reduce frecarea.
      Folosind ambele maini, miscati ventuza usor, circular, liniar sau in zig-zag.
      Masati pentru 5-10 minute.
      
      Folositi ventuzele de 2-3 pe saptamana pentru rezultate mai bune.
      Procedura de masaj prin vacuum nu ar trebui sa aiba efecte neplacute sau sa fie dureros.
      
      Contraindicatii
      Nu lasati ventuza pentru mult timp pe un singur punct pentru a nu produce semne pe piele.
      
      Nu folositi ventuzele pe pielea uscata.
      
      Pretul este pentru o singura bucata. Puteti selecta cate doriti.
      
      Inaltime: 5.5 cm; Diametru Exterior: 5.5 cm; Diametru Interior: 3.5 cm; Greutate: 40 gr


    IMAGINI


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    26 Iul 2022  ·  Valabilit. 24 Oct 2022  ·  Afisari : 63  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    underscore
    Membru de 2 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008