Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SANATATE & FRUMUSETE
  • Toata tara
    CAUTA

    Mască de întinerire cu lumină LED pentru față și gât

    349 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret

    in stoc
    Livrare gratuita

    Adaugat la data de 17 Mar 2022 08:20 - ID: 862477  
    DESCRIERE
    Mască de întinerire cu lumină LED pentru față și gât - terapie profesională acasă pentru un ten mai sănătos și mai tânăr
      
      Masca facială cu LED, cu 7 culori vă va ajuta să tratați rapid și în mod natural imperfecțiuni precum: cicatricile grave, pielea neuniformă, liniile fine, ridurile, petele, porii mari, inflamațiile, roșeața, uscăciunea, excesul de sebum și multe altele!
      
      Utilizați masca doar 15-30 de minute pe zi pentru a obține o piele moale și radiantă! Cu masca noastră cu fototerapie, nu este nevoie să cheltuiți bani pentru produse pentru piele scumpe și tratamente!
      
      
      ***
      PENTRU A COMANDA UN PRODUS, SCRIE-MI
      - Nume
      - număr de telefon în format internațional (de exemplu, +40731234567)
      
      LIVRARE IN ORICE ORAS DIN ROMANIA
      ***
      
      
      Masca LED Light Therapy este una dintre cele mai eficiente și mai recente descoperiri în domeniul îngrijii pielii, tratând o mare varietate de afecțiuni ale pielii. Există șapte LED-uri de culori diferite încorporate în mască, fiecare culoare tratând afecțiuni diferite ale pielii de la riduri, acnee, pigmentare și multe altele.
      
      Masca LED Light Therapy are 7 lumini LED de culori diferite încorporate, pe care le puteți schimba, fiecare culoare tratând pielea în funcție de afecțiune. Lumina LED pătrunde în piele la nivel celular și, ulterior, determină diferite reacții celulare. Multe persoane sunt în căutare de tratamente de terapie cu lumină la clinicile de îngrijire a pielii, iar acum puteți efectua chiar acasă tratamentele de terapie cu lumină LED cu propria mască!
      
      
      ***
      PENTRU A COMANDA UN PRODUS, SCRIE-MI
      - Nume
      - număr de telefon în format internațional (de exemplu, +40731234567)
      
      LIVRARE IN ORICE ORAS DIN ROMANIA
      ***
      
      
      FIECARE CULOARE ARE O FUNCȚIE SPECIFICĂ PENTRU PIELE:
       - LUMINA ROȘIE : pentru tratament anti-îmbătrânire și regenerare. Stimulează celulele pielii pentru a produce mai mult colagen și elastină, rezultând o textură a pielii mai fermă și mai vibrantă. De asemenea, va îmbunătăți circulația sângelui și va regenera pielea deteriorată.
       - LUMINA VERDE : echilibrează tonul pielii, ușurează stresul mental, diminuează sensibilitatea la durere, reduce hiperpigmentarea și umflăturile.
       - LUMINA ALBASTRĂ : Pentru reducerea acneei. Folosită în clinicile de îngrijire a pielii drept soluție pentru vindecarea acneei, eliminând acneea care provoacă bacterii, pentru a preveni erupțiile ulterioare. Lumina albastră omisă poate reduce de asemenea, activitatea glandei sebacee. Această terapie poate fi utilizată în combinație cu lumina roșie care reduce inflamația adesea asociată cu acneea.
       - LUMINA GALBENĂ : Pentru vindecare. Are un efect calmant asupra pielii iritate. Combate roșeața și afecțiunile precum eczema și rozaceea, stimulând totodată producția de colagen.
       - LUMINA ALBASTRU DESCHIS: Pentru sensibilitate. Are un efect calmant asupra pielii rănite sau deteriorate. Ajută la reducerea alergiilor și a efectelor secundare ale acestora, în timp ce întărește și desensibilizează eficient pielea.
       - LUMINA MOV : Pentru drenaj limfatic. Îmbunătățește drenajul limfatic și imunitatea pielii, ceea ce duce la vindecarea și detoxifierea mai rapidă a pielii.
       - LUMINA ALBĂ : Pătrunde adânc în piele; Accelerează metabolismul pielii, strânge pielea lăsată, reduce liniile fine și ridurile, reduce hiper-pigmentarea, reduce inflamația și cicatricile.
      
      Tehnologia LED folosită pentru masca LED este exact aceeași tehnologie LED folosită de NASA și este susținută de o cercetare științifică de peste zeci de ani. Spa-urile din întreaga lume au început să utilizeze terapia cu lumină LED în ultimii ani datorită eficienței extreme, iar rezultatele au fost uimitoare!
      
      
      ***
      PENTRU A COMANDA UN PRODUS, SCRIE-MI
      - Nume
      - număr de telefon în format internațional (de exemplu, +40731234567)
      
      LIVRARE IN ORICE ORAS DIN ROMANIA
      ***
      
      
      Cu masca LED, aveți aceleași beneficii, ba chiar și mai mult, confortul casei dvs. „Lumina LED este unul dintre cele mai bune tratamente, deoarece crește producția de colagen în piele, reduce liniile fine și ridurile, accelerează vindecarea și sporește circulația pentru o strălucire uimitoare.”


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    17 Mar 2022  ·  Valabilit. 15 Iun 2022  ·  Afisari : 47  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    Zbigniew
    Membru de 2 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008