Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SERVICII
  • Toata tara
    CAUTA

    Ortodont în Brașov - Topaltent

    1 EUR
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 12 Iul 2022 00:24 - ID: 864872  
    DESCRIERE
    Vrei dinți perfect aliniați și un zâmbet atrăgător? Cauți un ortodont în Brașov, dar nu știi cui să-i încredințezi dantura ta? Soluția există - clinica stomatologică Topaltdent!
      DinÈ›ii poziÈ›ionaÈ›i nepotrivit în cavitatea bucală sunt greu de curățat È™i îngrijit, iar masticaÈ›ia, zâmbetul, vorbirea sunt, È™i ele, îngreunate. DinÈ›ii înghesuiÈ›i sau aglomeraÈ›i pot provoca carii grave fiind mai dificil de igienizat. Există riscul infectării gingiilor, iar netratate, afecÈ›iunile pot duce la forme severe de parodontoză (chiar È™i la pierderea dinÈ›ilor).
      O muÈ™cătură incorectă poate duce la uzarea dinÈ›ilor sau la pierderea acestora… Aspectul estetic este, la rândul său, greu de ignorat - el se numără printre principalele motive de adresare la un stomatolog.
      Pentru a rezolva aceste dileme, de-a lungul timpului au fost elaborate soluÈ›ii ingenioase pentru îndreptarea dinÈ›ilor. Un aparat dentar bine ales este metoda prin care medicul ortodont aplică o forță asupra dinÈ›ilor pacientului, astfel încât ei să se îndrepte È™i să se alinieze corect, estetic.
      Te-ai decis să optezi pentru un tratament ortodontic sau poate ai nevoie de alte servicii stomatologice în BraÈ™ov? Sună acum la 0770 743 787 È™i programează-te pentru o consultaÈ›ie, iar în caz de urgență apelează la 0774 001 001.
      https://*****


    IMAGINI


    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    12 Iul 2022  ·  Valabilit. 8 Ian 2023  ·  Afisari : 31  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    Membru de 2 ani · Online acum 1 an
    0 abonati


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008