Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
IMOBILIARE
  • Toata tara
    CAUTA

    Apa naturala 11 - 19 litri Giurgiu , Ilfov si Bucuresti


    30 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 19 Oct 2022 14:16 - ID: 866818  
    CARTIER(ZONA)

    DESCRIERE
    Apa la dozator 19 Litri , Apa la dozator 11 Litri , Apa la dozator Giurgiu , Apa la dozator Ilfov si Giurgiu , Apa necarbogazoasa 19 Litri Giurgiu , Apa necarbogazoasa 11 Litri Giurgiu, Apa necarbogazoasa 19 Litri Giurgiu , Apa necarbogazoasa 11 Litri Giurgiu , Apa 19 Litri acasa sau la birou , Apa 11 Litri acasa sau la birou , Apa bidon 19 Litri Giurgiu , Apa bidon 19 Litri Giurgiu , Apa bidon 11 Litri Giurgiu, Aparat apa plata 19 Litri Giurgiu , Aparat apa plata 11 Litri Giurgiu, Aparat apa plata 19 Litri Ilfov , Apa plata livrare la domiciliu Giurgiu , Apa plata livrare la domiciliu , Apa plata livrare la domiciliu Giurgiu , Abonamente apa la birou , Abonament apa pentru acasa Giurgiu , Livrare apa 19 litri Giurgiu , Livrare apa 11 litri Giurgiu, Apa plata necarbogazoasa Giurgiu, Apa plata 19 litri , Apa plata 19l
      Serviciile Muntenia si livrarea apei naturale se efectueaza pe toata raza judetului Giurgiu si in imprejurimile acestuia – Branistari , Bulbucata , Gornesti , Stalpu , Iepuresti , Stefaru, Singureni , Cranguri , Hulubesti , Uzunu , Ianculesti , Schitu , Mirau , Mihai Bravu , Vlad Tepes , Vlasin , Comana , Bujorului , Plopsoru , Frasinu , Sf. Gheorghe , Baneasa , Pietrele , Onecsti , Ghizdaru , Balanu , Cetatea , Daia , Bucsanu , Gaiseni , Clejani , Crevedia Mare , Gogosari , Gostinu , Greaca, Herasti , Hotarele , Joita , Isvoarele , Izvoarele , Marsa, Putineiu , Roata de jos , Stoenesti , Vedea , Valea Dragului , Ulmi , Oinacu , Toporu , Cosoba , Colibasi , Gaujani , Sabareni , Prundu , Letca Noua.
      In 2017, povestea Apa Muntenia a luat nastere, fiind raspunsul nevoilor pe care chiar si noi, cei de aici, le-am intalnit in viata de zi cu zi. Provocarile cotidiene la care suntem supusi fiecare dintre noi ne-au aratat nevoia constanta de hidratare, precum si importanta acesteia. Am dorit inca de la inceput sa nu fim doar un nume, un business sau un produs oarecare. Am vrut sa impartasim oamenilor dorinta noastra de bine si am vrut sa le aratam faptul ca putem imbina intr-un stil armonios necesitatea, hidratarea, gustul, profunzimea si satisfactia. Astfel, am constuit, caramida cu caramida, un vis devenit realitate.
      Apa Muntenia reprezinta un brand 100% romanesc, lucru de care suntem extrem de mandri, in contextul perioadei actuale, unde globalizarea marilor branduri devine inevitabila. Apa folosita la imbuteliere este extrasa dintr-un foraj de mare adancime din straturile Fratesti, renumite pentru proprietatile sale si calitatea superioara a apei. Mai mult, sustinem la randul nostru producatorii si firmele locale, deoarece ne gandim la cei din jurul nostru si incercam pe cat de mult posibil sa impartasim momente de echilibru si hidratare cu toti cei din jurul nostru. In cadrul companiei noastre, ne-am axat pe doua aspecte cruciale : sanatatea utilizatorului si satisfactia acestuia. Am pus starea de bine a clientilor nostri pe un piedestral al obiectivelor, lasand alte aspecte sa fie indeplinite organic.
      
      Apa Muntenia pune la dispozitia dumneavoastra cea mai simpla si totusi cea mai importanta cale spre o viata sanatoasa, si anume apa necarbogazoasa. Prin proceduri ample realizate sub o supraveghere constanta, punem la dispozitia dumneavoastra nu un produs, ci o promisiune a binelui. Apa noastra este purificata microbiologic printr-un procedeu numit osmoza inversa. Ulterior, este imbogatita cu ozon, care joaca rolul unui dezinfectant natural, extrem de folositor corpului uman.
      Imbutelierea este realizata in cele mai sigure conditii, respectand cu strictete toate normele sanitare aflate in vigoare. Depozitarea acestora se face in conditii optime si in spatii special amenajate, pentru a nu pune in pericol calitatea apei si satisfactia consumatorului. De asemenea, imbutelierea este realizata pe baza unui sistem HACCP, reprezentand cel mai inalt standard calitativ. Proprietatile apei sunt testate cu regularitate si ne mandrim cu rezultate de cea mai inalta calitate.
      Apa naturala plata Muntenia, purificata prin osmoza inversa, imbogatita cu ozon, imbuteliata in bidoane reutilizabile de 11 si 19 litri, in conditii de maxima siguranta in sistem HACCP Dozator de podea cu compresor pentru apa calda si rece, oferit in custodie clientilor la orice tip de abonament achizitionat. Transport gratuit in Giurgiu Bucuresti si Ilfov, indiferent de locatia dumneavoastra.
      Astfel, suntem lideri in ceea ce priveste reziduul sec, deoarece este cel mai mic care se poate regasi pe piata din Romania. Am ales sa oferim toate acestea clientilor nostri la unul dintre cele mai mici preturi de pe piata. Acest lucru se datoreaza dorintei noastre de a impartasi cu cat mai multi oameni efectele si bunastarea pe care produsul nostru le aduce. Mai mult, ne-am dorit sa nu profitam de o necesitate existentiala a omului, intrucat ne punem constant in locul dumneavoastra si incercam sa oferim cele mai bune servicii, performanta, seriozitate, calitate si excelenta la cele mai bune preturi. Pentru a intelege mai bine scopul pe care Apa Muntenia il are, trebuie sa intelegem ce se intampla cu noi. Cum suntem influentati de schimbarile climatice, cum reactionam, care este importanta apei in organism. Cum identificam si resimtim proprietatile apei, care sunt efectele acestora asupra bunastarii noastre si, in cele din urma, vom intelege de ce Apa Muntenia este alegerea ideala.
      Livrarile bidoanelor de 11Litri si 19Litri Apa Muntenia se efectueaza in toate comunele Giurgiu dupa cum urmeaza : Branistari , Bulbucata , Gornesti , Stalpu , Iepuresti , Stefaru, Singureni , Cranguri , Hulubesti , Uzunu , Ianculesti , Schitu , Mirau , Mihai Bravu , Vlad Tepes , Vlasin , Comana , Bujorului , Plopsoru , Frasinu , Sf. Gheorghe , Baneasa , Pietrele , Onecsti , Ghizdaru , Balanu , Cetatea , Daia , Bucsanu , Gaiseni , Clejani , Crevedia Mare , Gogosari , Gostinu , Greaca, Herasti , Hotarele , Joita , Isvoarele , Izvoarele , Marsa, Putineiu , Roata de jos , Stoenesti , Vedea , Valea Dragului , Ulmi , Oinacu , Toporu , Cosoba , Colibasi , Gaujani , Sabareni , Prundu , Letca Noua.
      
      Apa Muntenia este pregatita sa aduca apa preferata la 11L si 19l la dumneavoastra acasa sau la birou , apa de calitate si servicii moderne.
      Apa este sursa vietii ceea ce pentru noi este esential sa o avem in viata noastra. Apa se imbuteliaza printr-o tehnica speciala iar noi o aducem ca mai aproape de dumneavoastra. Echipele noastre de soferi sunt gata sa va aduca apa preferata pana la locatie. Serviciile noastre sunt oferite in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. Apa Muntenia 19 Litri doreste sa vina in sprijinul consumatorului de apa naturala plata cu solutia eficienta a bidoanelor de 19 Litri si de 11 Litri pentru acasa sau la birou.
      Garantam astfel siguranta produselor si respectam toate normele sanitare in vigoare. Livrarea se face in maxim 24 ore de la data comenzii.
      La toate abonamentele APA MUNTENIA Dozatoarele sunt lasate in custodia clientului.
      La toate abonamentele APA MUNTENIA Recipientele sunt lasate in custodia clientului.
      Livrarea gratuita pentru Bucuresti si ilfov | Apa necarbogazoasa purificata microbiologic prin osmoza inversa !
      Apa naturala plata Muntenia, purificata prin osmoza inversa, imbogatita cu ozon, imbuteliata in bidoane reutilizabile de 11 si 19 litri, in conditii de maxima siguranta in sistem HACCP Dozator de podea cu compresor pentru apa calda si rece, oferit in custodie clientilor la orice tip de abonament achizitionat. Transport gratuit in Giurgiu, Bucuresti si Ilfov, indiferent de locatia dumneavoastra.
      Garantam astfel siguranta produselor si respectam toate normele sanitare in vigoare. Livrarea se face in maxim 24 ore de la data comenzii. Livrarile se fac de luni pana vineri in intervalul orar 8:30-18:00. APA PLATA IN RECIPIENTE RETURNABILE DE 11 SI 19L.
      Pentru comenzi online va rugam sa verificati website-ul nostru : ***** la toate sectiunile de pe acesta sau telefonic : 021 9598 | 0735 377 400
      Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire sau informatie si va asteptam cu drag sa stati de vorba cu noi. Pentru mai multe informatii puteti sa ne contactati pe formularul de comanda de pe fiecare pagina a site-ului sau pe pagina de FACEBOOK!
       Site web : Site web : http://*****


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    19 Oct 2022  ·  Valabilit. 17 Ian 2023  ·  Afisari : 35  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    apamuntenia


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008