Instaleaza gratuit aplicatia pentru Android
SERVICII
  • Toata tara
    CAUTA

    Serviciu republicare anunt si distribuire pe facebook


    50 RON
    MesajFavorite
    Alerta pret


    Adaugat la data de 22 Ian 2023 10:14 - ID: 869012  
    DESCRIERE
    Oferim servicii de republicare anunturi, pe site-uri de anunturi si distribuire pe grupuri facebook. Fie ca doresti sa vinzi o casa, un apartament, o masina, un telefon sau orice altceva, noi te putem ajuta sa vinzi mai rapid. Serviciul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor.
      
      De ce sa apelezi la noi?
      - Republicam anuntul tau pe zeci de site-uri de anunturi si il distribuim pe sute de grupuri facebook pentru a asigura vizibilitate maxima. Tu economisesti timp si vinzi mai repede.
      - Iti oferim statistici in timp real. Dupa ce am primit anuntul tau, echipa noastra va incepe promovarea lui. Vei vedea in timp real unde am publicat sau distribuit anuntul tau, dar si cate vizualizari are.
      
      Care sunt pasii pentru a promova un anunt?
      1) Adaugi anuntul tau in platforma noastra. Ne poti suna daca nu te descurci.
      2) Alegi pachetul de promovare dorit.
      3) Noi preluam comanda ta
      4) Iti vom crea o adresa de email yahoo speciala pentru adaugarea anuntului pentru care iti vom oferi datele de autentificare.
      5) Vom incepe adaugarea si distribuirea anuntului tau iar tu vei putea vedea in panoul de control, in timp real toate detaliile.
      
      Dupa publicare vei primi acces la adresa de email folosita pentru publicarea anuntului tau, de unde vei putea actualiza anunturile sau le vei putea sterge.
      
      Daca ai nelamuriri ne poti contacta oricand prin formularul de contact disponibil pe platforma noastra. Site web : Site web : http://*****


    LOCALIZARE PE HARTA

    MESAJ


    COMENTARII SI RECENZII
    22 Ian 2023  ·  Valabilit. 21 Iul 2023  ·  Afisari : 49  ·  Modificati anuntul  · Semnalati o neregula     




    Anunt24


    Home · Adauga anunt · Modifica anunt · Login · Inregistrare firma · Forum · Widget anunturi · Semnalati o neregula · Contactati echipa Anunturi AZ ·

    Index produse:   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   X   Y   Z
    Descarca gratuit aplicatia pentru telefonul tau


    Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro.

    Informatiile despre preturi, produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare. AAZ.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor si nu este raspunzator pentru nici o eroare, omisiune sau intarzieri,
    nici pentru orice neintelegeri sau pierderi datorita acestor informatii. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Stergerea contului | Cookies | Siguranta online | ANPC | Contact



    Verified by VISA MasterCard SecureCode
    AAZ.ro © 2008